ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελληνοκύπρια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στη θάλασσα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελληνοκύπρια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στη θάλασσα

Την τελευταία της πνοή άφησε την Πέμπτη 20/8 γυναίκα κυπριακής καταγωγής στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες την άτυχη γυναίκα εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις της γύρω στις 07:30 το πρωί ναυαγοσώστης  (έναντι του ΓΣΟ και γνωστής καφετέριας) και άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 79χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τα ακριβή αίτια του χαμού της άτυχης 79χρονης ελληνοκύπριας αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την νεκροτομή στη σορό της η οποία ορίστηκε για την Παρασκευή 21/8.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE