ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελληνοκύπρια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στη θάλασσα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελληνοκύπρια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στη θάλασσα

Την τελευταία της πνοή άφησε την Πέμπτη 20/8 γυναίκα κυπριακής καταγωγής στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες την άτυχη γυναίκα εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις της γύρω στις 07:30 το πρωί ναυαγοσώστης  (έναντι του ΓΣΟ και γνωστής καφετέριας) και άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 79χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τα ακριβή αίτια του χαμού της άτυχης 79χρονης ελληνοκύπριας αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την νεκροτομή στη σορό της η οποία ορίστηκε για την Παρασκευή 21/8.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE