ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο… game changer Ερίκ Μποτεάκ – Αυτός που τον έφερε Κύπρο μας τα έλεγε: «Παίκτης της διαφοράς»!

Ο… game changer Ερίκ Μποτεάκ – Αυτός που τον έφερε Κύπρο μας τα έλεγε: «Παίκτης της διαφοράς»!

Ταξίδεψε στην Αρμενία με ψηλούς πυρετούς και αμυγδαλίτιδα, έμεινε στον πάγκο αρχικά όμως όταν κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά το έκανε με… ονειρική ασίστ.

Φυσικά και αναφερόμαστε στον 32χρονο Ερίκ Μποτεάκ, ο οποίος ήταν ο παίκτης που άλλαξε πλήρως την εικόνα του τριφυλλιού κόντρα στην Αραράτ με την είσοδο του στο 67ο λεπτό και έδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι παίκτης της… διαφοράς.

Τέτοιοι παίκτες είναι που κρίνουν προκρίσεις σε αυτό το ψηλό επίπεδο. Και πόσο μάλλον τώρα που είναι και μονά τα παιχνίδια. Με την Λέγκια θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και ο Μποτεάκ θα χρειαστεί σίγουρα μεγάλη βοήθεια από όλους τους συμπαίκτες του.

Βλέποντας τον έμπειρο Γάλλο να δίνει ουσιαστικά την νίκη στην Ομόνοια θυμηθήκαμε την ατάκα του μάνατζερ του στο ThemaSports μόλις τον έκλεισε το τριφύλλι. «Είναι ένας παίκτης με πολλές εμπειρίες σε τοπ επίπεδο, όπως η Ligue 1. Αυτό που τον διακρίνει σαν χαρακτήρας, είναι ο επαγγελματισμός του. Σαν ποδοσφαιριστής είναι ηγετική μορφή στο γήπεδο και θα προσδώσει ποιότητα στην επίθεση της Ομόνοιας. Είναι γρήγορος, πολεμιστής και σίγουρα θα κάνει τη διαφορά», μας είχε πει ο Γκρεγκουάρ Άξελροντ και είχε απόλυτο δίκαιο.

Δείτε εδώ τι μας είπε ακριβώς στις 26 Ιουλίου 2019 ο μάνατζερ του, Γκρεγκουάρ Άξελροντ: Ο ατζέντης του Μποτεάκ στο {TS}: “Ηγέτης και θα κάνει τη διαφορά” – ΑΤΑΚΑ για Λάρκου

Διαβάστε επίσης: 

Όλα τα λεφτά η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Κούσουλου μετά το γκολ Τιάγκο – Θύμισε κάτι από… Μερκή! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

The post Ο… game changer Ερίκ Μποτεάκ – Αυτός που τον έφερε Κύπρο μας τα έλεγε: «Παίκτης της διαφοράς»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top