ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον Εισαγγελέα ο Χάρι Μαγκουάιρ – Συνεπλάκη με αστυνομικούς και μετά ήθελε να τους εξαγοράσει!

Στον Εισαγγελέα ο Χάρι Μαγκουάιρ – Συνεπλάκη με αστυνομικούς και μετά ήθελε να τους εξαγοράσει!

Ενώπιον του Εισαγγελέα Σύρου θα βρεθεί ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν αποδέχεται το κατηγορητήριο, ενώ κατηγορείται και για απόπειρα δωροδοκίας.

Ενώπιον του Εισαγγελέα Σύρου θα βρεθεί ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος συνελήφθη χθες στη Μύκονο, κατά τη διάρκεια συμπλοκής έξω από μπαρ του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας syrostoday.gr, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρνείται το κατηγορητήριο.

Τον εκπροσωπούν η Δικηγόρος από τη Σύρο κ. Έλενα Καρύγιαννη καθώς και ο κ. Κωνσταντίνος Δαρίβας από την Αθήνα.

Από τη μεριά της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαιώνει τη σύλληψη του Χάρι Μαγκουάιρ ενώ σημειώνει πως ο αρχηγός της συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές αρχές. “Ο σύλλογος είναι ενήμερος για επεισόδιο που συνέβη στη Μύκονο με την εμπλοκή του Χάρι Μαγκουάιρ το προηγούμενο βράδυ. Επικοινωνήσαμε με τον Χάρι, ο οποίος συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές αρχές. Προς το παρόν δεν θα υπάρξει άλλο σχόλιο”.

Το χρονικό της σύλληψης

Περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η αστυνομία κλήθηκε στην περιοχή Φάμπρικας της Μυκόνου, για διένεξη μεταξύ δύο παρεών τουριστών από την Μεγάλη Βρετανία.

Πιο συγκεκριμένα, 9 Βρετανοί που ήταν μέσα σε ένα βαν, ανάμεσά τους και ο ποδοσφαιριστής, ήρθαν σε αντιπαράθεση με δύο ομοεθνείς τους που βρίσκονταν έξω από το βαν.

Οι αστυνομικοί παρενέβησαν και τους χώρισαν και τότε τρεις από την μία παρέα ανάμεσά τους και ο ποδοσφαιριστής, έβρισαν τους αστυνομικούς και χτύπησαν έναν από αυτούς με αποτέλεσμα να προσαχθούν στο Αστυνομικό Τμήμα της Μυκόνου.

Ούτε εκεί όμως ηρεμούσαν και αρνούνταν πεισματικά να μπουν στο Τμήμα, με αποτέλεσμα να επέμβουν και άντρες της Ασφάλειας.

Αφού συνέχισαν να βρίζουν τους πάντες και δύο από αυτούς, ανάμεσά τους και ο ποδοσφαιριστής, χτύπησαν ακόμη έναν αστυνομικό, συνελήφθησαν τρία άτομα για εξύβριση και δύο από αυτούς, ανάμεσά τους και ο Μαγκουάιρ και για σωματικές βλάβες σε βάρος αστυνομικών και σχηματίστηκε σε βάρος τους σχετική δικογραφία.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ανάμεσα στις υπόλοιπες φασαρίες, δηλαδή τις φραστικές επιθέσεις και την βιαιοπραγία σε βάρος αστυνομικών, οι τρεις συλληφθέντες Βρετανοί, ανάμεσά τους και ο Μαγκουάιρ, αποπειράθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ακόμα και να δωροδοκήσουν τους αστυνομικούς για να τους αφήσουν ελεύθερους, χωρίς βεβαίως αυτό να συμβεί.

Πηγή: news247.gr

The post Στον Εισαγγελέα ο Χάρι Μαγκουάιρ – Συνεπλάκη με αστυνομικούς και μετά ήθελε να τους εξαγοράσει! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top