Τα… πήρε για Γένσεν ο Πετρίδης – Τι ξεκαθάρισε για Λαφράνς και Γιάκολις

Τα… πήρε για Γένσεν ο Πετρίδης – Τι ξεκαθάρισε για Λαφράνς και Γιάκολις

Ιδιαίτερα έντονος ήταν ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόεδρομος Πετρίδης, όταν κλήθηκε να απαντήσει στις φήμες που κυκλοφόρησαν για τον Μάικ Γένσεν.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην Cablenet, διέψευσε με κατηγορηματικό μάλιστα τρόπο, ότι ο παίκτης ζήτησε να αποχωρήσει από τον Αρχάγγελο.

Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν υπήρξε τίποτε με τον Γιένσεν. Καθημερινά βλέπουμε διάφορα, να μην τα χαρακτηρίσω με άσχημη λέξη, που γράφονται, έτσι προέκυψε και αυτό. Ο ποδοσφαιριστής είναι στη δύναμη του ΑΠΟΕΛ και είναι από τους πολύ σημαντικούς μας παίκτες. Μαζί με τον προπονητή, θεωρήσαμε ότι έπρεπε να είναι μέσα στους αρχηγούς».

Έκανε σχόλιο επίσης για τους παίκτες που είναι στην πόρτα εξόδου:

«Γιάκολις και Λαφράνς είναι στη λίστα εξόδου και ψάχνουμε το καλύτερο μαζί με τους ίδιους, για να παραχωρηθούν σε άλλες ομάδες».

The post Τα… πήρε για Γένσεν ο Πετρίδης – Τι ξεκαθάρισε για Λαφράνς και Γιάκολις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE