ΤΟΣΑ εισιτήρια κόπηκαν στο ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα

ΤΟΣΑ εισιτήρια κόπηκαν στο ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της νέας περιόδου (2020-2021) ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ, διατέθηκαν 2401 εισιτήρια.

Να σημειωθεί ότι το αποψινό παιχνίδι, είναι και το πρώτο επίσημο για τις δύο ομάδες μετά από πέντε και πλέον μήνες (!), αφού ως γνωστό, όλα τα πρωταθλήματα της περσινής σεζόν είχαν διακοπεί οριστικά από τα μέσα Μαρτίου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

The post ΤΟΣΑ εισιτήρια κόπηκαν στο ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE