ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από την αρχή στα ΒΑΘΙΑ η Πάφος FC, αφήνει για λίγο την Ευρώπη η Ομόνοια για να… μην την πατήσει!

Από την αρχή στα ΒΑΘΙΑ η Πάφος FC, αφήνει για λίγο την Ευρώπη η Ομόνοια για να… μην την πατήσει!

Ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (22/08, 18:30) στο “Στέλιος Κυριακίδης”, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας τη νέας περιόδου (2020-2021).

Η φιλόδοξη Πάφος FC θα υποδεχθεί την ευρωπαία Ομόνοια, με τις δύο ομάδες να θέλουν φυσικά τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, για να ξεκινήσουν  με το δεξί στο φετινό “μαραθώνιο” που θα έχει διάρκεια, 36 συνολικά αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι του Κάμερον Τόσακ έθεσαν ψηλά τον πήχη, αφού στόχος τους είναι η εξασφάλιση θέσης στην πρώτη εξάδα (και… βλέπουμε) και με το… “καλησπέρα” στη νέα σεζόν, ρίχνονται στα βαθιά, κόντρα στην ομάδα που πέρσι κατέλαβε την πρώτη θέση.

Άρα, στο συγκεκριμένο ματς θα… μετρήσουν ουσιαστικά και τις δυνάμεις τους απέναντι σε μία ομάδα που λεγόμενου BIG-6 και θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να περάσουν το πρώτο πολύ δυνατό φετινό τεστ με… άριστα (νίκη) ή έστω να πάρουν ικανοποιητικό βαθμό, αφού και η ισοπαλία δεν θα είναι φυσικά αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο Ουαλός τεχνικός της Πάφου “σκάναρε” με κάθε λεπτομέρεια την Ομόνοια, προτού καταλήξει στο αγωνιστικό του πλάνο, έχοντας βεβαίως παρακολουθήσει και το πρώτο της επίσημο παιχνίδι απέναντι στην Αραράτ Αρμενίας.

Στο αντίπαλο “στρατόπεδο”, η νίκη είναι μονόδρομος, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αφού είναι ξεκάθαρο ότι το “τριφύλλι” στοχεύει φέτος στην κατάκτηση του τίτλου, αλλά και για ψυχολογικούς, ενόψει του μεγάλου νοκ-άουτ αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης (26/08) στην Πολωνία με αντίπαλο τη Λέγκια Βαρσοβίας, για τον Β΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την επομένη κιόλας του αγώνα με την Αραράτ, ο Χένινγκ Μπεργκ προσπάθησε να… επαναφέρει τους παίκτες του στην Κυπριακή πραγματικότητα, για να μην “πατήσουν την πεπονόφλουδα” στην Πάφο. Τόνισε στην ομιλία του, ότι ο αντίπαλος που φέτος εμφανίζεται ακόμα πιο ισχυρός από πέρσι, τους περιμένει με το “μαχαίρι στα δόντια” για να πάρει το τρίποντο και πως δεν πρέπει να έχουν ούτε καν στο πίσω μέρος του μυαλό τους τον αγώνα με τη Λέγκια, ο οποίος θα αρχίσει να τους απασχολεί από το βράδυ του Σαββάτου και μετά, όταν δηλαδή θα λήξει το ματς στο “Στέλιος Κυριακίδης”.

Ο Νορβηγός τεχνικός ενδέχεται να… “ανακατέψει την τράπουλα” σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Αραράτ, προκειμένου να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες του που έπαιξαν βασικοί στην Αρμενία και προορίζονται για το αρχικό σχήμα και απέναντι στη Λέγκια.

Βέβαια, οι όποιες παρεμβάσεις του στην ενδεκάδα αναμένεται να είναι λίγες και στοχευμένες, αφού ο αγώνας στην Πάφο είναι… “υψηλού κινδύνου” και δεν προσφέρεται για πολλά ρίσκα και “πειραματισμούς”.

Ο κόουτς της Ομόνοιας συμπεριέλαβε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές.

Τους Φαμπιάνο, Κυριακίδη, Κίκο, Λούφτνερ, Σενέ, Γκόμες, Μποτεάκ, Λέσιακς, Ντούρις, Τζιωνή, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλο, Μαυρία, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Βενιζέλου, Σάββα και Ζευκή.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κακουλλής και Παπουλής, αλλά και οι Γκόμεθ, Χούμποτσαν και Τιάγκο.

The post Από την αρχή στα ΒΑΘΙΑ η Πάφος FC, αφήνει για λίγο την Ευρώπη η Ομόνοια για να… μην την πατήσει! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top