ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο – Τα σημεία που επηρεάζονται

ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο – Τα σημεία που επηρεάζονται

Εργασίες θα διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα.

Οι εργασίες που θα διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου για κατασκευή αποχετευτικού όμβριων υδάτων.

Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις προς Λεμεσό και προς Πάφο.

Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου, 2020. Διεξάγονται μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 19.00μ.μ., από Δευτέρα έως Πέμπτη και μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 15.00μ.μ., κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Όσοι θα διακινηθούν στο οδικό δίκτυο καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, τη συμμετοχή του στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καθώς και τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE