ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο – Τα σημεία που επηρεάζονται

ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο – Τα σημεία που επηρεάζονται

Εργασίες θα διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα.

Οι εργασίες που θα διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου για κατασκευή αποχετευτικού όμβριων υδάτων.

Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις προς Λεμεσό και προς Πάφο.

Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου, 2020. Διεξάγονται μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 19.00μ.μ., από Δευτέρα έως Πέμπτη και μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 15.00μ.μ., κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Όσοι θα διακινηθούν στο οδικό δίκτυο καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE