ΚΥΠΡΟΣ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑΣ: Ελεύθερος εν αναμονή των εξετάσεων 59χρονος

ΚΥΠΡΟΣ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑΣ: Ελεύθερος εν αναμονή των εξετάσεων 59χρονος

Ελεύθερος  χωρίς να κατηγορηθεί εν αναμονή των εξετάσεων από την Αστυνομία αφέθηκε 59χρονος για υπόθεση λαθροθηρίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  την υπόθεση λαθροθηρίας διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου, μετά τον εντοπισμό από μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, στην οικία του 59χρονου, τριών σκοτωμένων λαγών και ποσότητας κρέατος που πιστεύεται ότι πρόκειται για κρέας αγρινού.

Ο 59χρονος εντοπίστηκε την Παρασκευή 21/08, από μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, να οδηγεί αυτοκίνητο στο δρόμο Πύργου – Παχύαμμου, γύρω στις 5.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 21/08, και ανακόπηκε για έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο, στο όχημα του 59χρονου εντοπίστηκε αριθμός φυσιγγίων, μεταξύ των οποίων και εφτά πλήρη φυσίγγια απαγορευμένου τύπου, με αποτέλεσμα τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE