ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαφωνούν για τη κτιστή νησίδα και αποφασίζουν μέτρα οι καταστηματάρχες της Ν. Παττίχη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαφωνούν για τη κτιστή νησίδα και αποφασίζουν μέτρα οι καταστηματάρχες της Ν. Παττίχη

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις αναμένεται να προχωρήσουν οι καταστηματάρχες της λεωφόρου Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, μετά τη ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών ότι θα κατασκευαστεί η κτιστή διαχωριστική νησίδα επί της λεωφόρου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΒΕΚ, Κυριάκος Μουστάκας, η οργάνωση και η επιτροπή αγώνα των καταστηματαρχών διαφωνούν κάθετα με την απόφαση του Υπουργείου και το μεσημέρι της Δευτέρας (13:00) θα αποφασίσουν μέτρα αντίδρασης.

Οι αποφάσεις μας θα ανακοινωθούν μετά το πέρας της σύσκεψης της επιτροπής αγώνα, συμπλήρωσε.
 
Υπενθυμίζεται ότι οι διαμαρτυρόμενοι θεωρούν πως η δημιουργία κτιστής νησίδας θα επηρεάσει την εμπορικότητα του δρόμου και θα επιφέρει την οικονομική καταστροφή τους, καθώς δεν θα υπάρχουν επαρκείς παρόδιοι χώροι στάθμευσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE