ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαφωνούν για τη κτιστή νησίδα και αποφασίζουν μέτρα οι καταστηματάρχες της Ν. Παττίχη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαφωνούν για τη κτιστή νησίδα και αποφασίζουν μέτρα οι καταστηματάρχες της Ν. Παττίχη

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις αναμένεται να προχωρήσουν οι καταστηματάρχες της λεωφόρου Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, μετά τη ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών ότι θα κατασκευαστεί η κτιστή διαχωριστική νησίδα επί της λεωφόρου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΒΕΚ, Κυριάκος Μουστάκας, η οργάνωση και η επιτροπή αγώνα των καταστηματαρχών διαφωνούν κάθετα με την απόφαση του Υπουργείου και το μεσημέρι της Δευτέρας (13:00) θα αποφασίσουν μέτρα αντίδρασης.

Οι αποφάσεις μας θα ανακοινωθούν μετά το πέρας της σύσκεψης της επιτροπής αγώνα, συμπλήρωσε.
 
Υπενθυμίζεται ότι οι διαμαρτυρόμενοι θεωρούν πως η δημιουργία κτιστής νησίδας θα επηρεάσει την εμπορικότητα του δρόμου και θα επιφέρει την οικονομική καταστροφή τους, καθώς δεν θα υπάρχουν επαρκείς παρόδιοι χώροι στάθμευσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE