ΛΕΜΕΣΟΣ: Πολύ σοβαρό ατύχημα με jet ski- Έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πολύ σοβαρό ατύχημα με jet ski- Έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή

Σοβαρό ατύχημα με τζετ-σκι σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 22/8 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες και ανάρτηση από τη Ναυαγοσωστικη Μοναδα Λεμεσου γύρω στις 16:30 εντοπίστηκε αναίσθητο πρόσωπο εντός του ύδατος το οποίο ανασύρθηκε από ναυαγοσώστες σε σκάφος και αμέσως άρχισαν προσπάθειες ώστε να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όπως πληροφορούμαστε ο άντρας, γύρω στα 45, επέβαινε σε τζετ-σκι και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες φαίνεται να εκτινάχθηκε από αυτό και να τραυματίστηκε σοβαρά.

Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο

.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE