ΕΛΛΑΔΑ: Διασωληνωμένος 15χρονος θετικός στον κορωνοϊό στην Αλεξανδρούπολη- Θύμα σοβαρού τροχαίου

ΕΛΛΑΔΑ: Διασωληνωμένος 15χρονος θετικός στον κορωνοϊό στην Αλεξανδρούπολη- Θύμα σοβαρού τροχαίου

Ένα 15χρονο αγόρι είναι διασωληνωμένο στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, το παιδί είναι θετικό στον κορωνοϊό, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έχει διασωληνωθεί λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων και όχι λόγω του θανατηφόρου ιού.

Το παιδί ήταν μεταξύ των τραυματιών από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Πέμπτη (20/08) στην περιοχή της Δαδιάς, το οποίο κόστισε τη ζωή σε έναν μετανάστη και οδήγησε στον τραυματισμό άλλων εφτά.

Αφότου τα θύματα του τροχαίου διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, 20 γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου τέθηκαν σε καραντίνα, καθώς οι πέντε από τους εφτά αλλοδαπούς βγήκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE