ΕΛΛΑΔΑ: Διασωληνωμένος 15χρονος θετικός στον κορωνοϊό στην Αλεξανδρούπολη- Θύμα σοβαρού τροχαίου

ΕΛΛΑΔΑ: Διασωληνωμένος 15χρονος θετικός στον κορωνοϊό στην Αλεξανδρούπολη- Θύμα σοβαρού τροχαίου

Ένα 15χρονο αγόρι είναι διασωληνωμένο στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, το παιδί είναι θετικό στον κορωνοϊό, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έχει διασωληνωθεί λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων και όχι λόγω του θανατηφόρου ιού.

Το παιδί ήταν μεταξύ των τραυματιών από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Πέμπτη (20/08) στην περιοχή της Δαδιάς, το οποίο κόστισε τη ζωή σε έναν μετανάστη και οδήγησε στον τραυματισμό άλλων εφτά.

Αφότου τα θύματα του τροχαίου διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, 20 γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου τέθηκαν σε καραντίνα, καθώς οι πέντε από τους εφτά αλλοδαπούς βγήκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE