ΕΛΛΑΔΑ: Διασωληνωμένος 15χρονος θετικός στον κορωνοϊό στην Αλεξανδρούπολη- Θύμα σοβαρού τροχαίου

ΕΛΛΑΔΑ: Διασωληνωμένος 15χρονος θετικός στον κορωνοϊό στην Αλεξανδρούπολη- Θύμα σοβαρού τροχαίου

Ένα 15χρονο αγόρι είναι διασωληνωμένο στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, το παιδί είναι θετικό στον κορωνοϊό, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έχει διασωληνωθεί λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων και όχι λόγω του θανατηφόρου ιού.

Το παιδί ήταν μεταξύ των τραυματιών από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Πέμπτη (20/08) στην περιοχή της Δαδιάς, το οποίο κόστισε τη ζωή σε έναν μετανάστη και οδήγησε στον τραυματισμό άλλων εφτά.

Αφότου τα θύματα του τροχαίου διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, 20 γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου τέθηκαν σε καραντίνα, καθώς οι πέντε από τους εφτά αλλοδαπούς βγήκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.