ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Τα «έτσουξε» και έπιασε τιμόνι – Την γλύτωσε «φτηνά» ο 33χρονος

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Τα «έτσουξε» και έπιασε τιμόνι – Την γλύτωσε «φτηνά» ο 33χρονος

Μόνο με υλικές ζημιές στο όχημα και ελπίζουμε ένα γερό μάθημα ότι αλκοόλ και οδήγηση είναι «θανάσιμοι εχθροί» την «έβγαλε» 33χρονος το βράδυ του Σαββάτου 22/8.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 21:00, 33χρονος κάτοικος Λεμεσού, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, με κατεύθυνση τη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε σε σιδερένιο πάσσαλο (σήμα μονόδρομου σε έξοδο του αυτοκινητόδρομου), με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του οχήματος.  

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, ενώ στον οδηγό του οχήματος, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με τελική ένδειξη 93μg αντί 9μg.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE