ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε πρόχειρο κατασκεύασμα που λειτουργούσε ως φρουταρία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε πρόχειρο κατασκεύασμα που λειτουργούσε ως φρουταρία

Φωτιά σε πρόχειρο κατασκεύασμα που λειτουργούσε ως φρουταρία, έθεσε σε δράση την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ανταποκρίθηκε για πυρκαγιά σε πρόχειρη φρουταρία κατασκευασμένη από μεταλλικά δοκάρια και στέγη από τσίγκους στην οδό Μίλτωνος στην Λεμεσό .

Από την πυρκαγιά η φρουταρία έπαθε εκτεταμένες ζημιές και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 00.25. Ανταπόκριση μελών της Αστυνομίας και 2 πυροσβεστικών οχημάτων από Σταθμούς Λεμεσού με τα πληρώματα τους.

Τα αίτια θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα Δευτέρα (24/08) σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE