ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε πρόχειρο κατασκεύασμα που λειτουργούσε ως φρουταρία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε πρόχειρο κατασκεύασμα που λειτουργούσε ως φρουταρία

Φωτιά σε πρόχειρο κατασκεύασμα που λειτουργούσε ως φρουταρία, έθεσε σε δράση την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ανταποκρίθηκε για πυρκαγιά σε πρόχειρη φρουταρία κατασκευασμένη από μεταλλικά δοκάρια και στέγη από τσίγκους στην οδό Μίλτωνος στην Λεμεσό .

Από την πυρκαγιά η φρουταρία έπαθε εκτεταμένες ζημιές και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 00.25. Ανταπόκριση μελών της Αστυνομίας και 2 πυροσβεστικών οχημάτων από Σταθμούς Λεμεσού με τα πληρώματα τους.

Τα αίτια θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα Δευτέρα (24/08) σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE