ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Πυρκαγιά σε αποθήκη που περιείχε αγωγούς με χλώριο - Έγινε ψύξη με σπρέι από την Πυροσβεστική

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Πυρκαγιά σε αποθήκη που περιείχε αγωγούς με χλώριο - Έγινε ψύξη με σπρέι από την Πυροσβεστική

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξεμερώματα της Δευτέρας (24/08), σε αποθήκη στο αποχετευτικό της Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 02:55 με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε καλώδια, πλαστικούς αγωγούς και δύο δοχεία 20 λίτρων το κάθε ένα, που περιείχαν χλώριο.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.35. Πέραν από την κατάσβεση έγινε ψύξη σε μορφή σπρέι σε πλαστικό δοχείου χωρητικότητας 1000 λίτρων που περιείχε χλώριο 400 λίτρων περίπου και επηρεάστηκε ελαφρά από την πυρκαγιά το εξωτερικό περίβλημα του.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από Σταθμό Αμμοχώστου με 3 πυροσβεστικά οχήματα συμπεριλαμβανομένου και οχήματος χημικών.

Τα αίτια θα διερευνηθούν αργότερα την Δευτέρα (24/08) σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE