ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Πυρκαγιά σε αποθήκη που περιείχε αγωγούς με χλώριο - Έγινε ψύξη με σπρέι από την Πυροσβεστική

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Πυρκαγιά σε αποθήκη που περιείχε αγωγούς με χλώριο - Έγινε ψύξη με σπρέι από την Πυροσβεστική

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξεμερώματα της Δευτέρας (24/08), σε αποθήκη στο αποχετευτικό της Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 02:55 με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε καλώδια, πλαστικούς αγωγούς και δύο δοχεία 20 λίτρων το κάθε ένα, που περιείχαν χλώριο.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.35. Πέραν από την κατάσβεση έγινε ψύξη σε μορφή σπρέι σε πλαστικό δοχείου χωρητικότητας 1000 λίτρων που περιείχε χλώριο 400 λίτρων περίπου και επηρεάστηκε ελαφρά από την πυρκαγιά το εξωτερικό περίβλημα του.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από Σταθμό Αμμοχώστου με 3 πυροσβεστικά οχήματα συμπεριλαμβανομένου και οχήματος χημικών.

Τα αίτια θα διερευνηθούν αργότερα την Δευτέρα (24/08) σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE