ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Πυρκαγιά σε αποθήκη που περιείχε αγωγούς με χλώριο - Έγινε ψύξη με σπρέι από την Πυροσβεστική

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Πυρκαγιά σε αποθήκη που περιείχε αγωγούς με χλώριο - Έγινε ψύξη με σπρέι από την Πυροσβεστική

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξεμερώματα της Δευτέρας (24/08), σε αποθήκη στο αποχετευτικό της Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 02:55 με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε καλώδια, πλαστικούς αγωγούς και δύο δοχεία 20 λίτρων το κάθε ένα, που περιείχαν χλώριο.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.35. Πέραν από την κατάσβεση έγινε ψύξη σε μορφή σπρέι σε πλαστικό δοχείου χωρητικότητας 1000 λίτρων που περιείχε χλώριο 400 λίτρων περίπου και επηρεάστηκε ελαφρά από την πυρκαγιά το εξωτερικό περίβλημα του.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από Σταθμό Αμμοχώστου με 3 πυροσβεστικά οχήματα συμπεριλαμβανομένου και οχήματος χημικών.

Τα αίτια θα διερευνηθούν αργότερα την Δευτέρα (24/08) σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE