ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξέσπασαν δύο πυρκαγιές σε Ύψωνα και Άγιο Αθανάσιο - Στην μάχη και εναέρια μέσα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξέσπασαν δύο πυρκαγιές σε Ύψωνα και Άγιο Αθανάσιο - Στην μάχη και εναέρια μέσα

Δύο πυρκαγιές ξέσπασαν λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας (24/08), στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Κεττή, η πρώτη πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 13:40, παρά τη Βιομηχανική περιοχή του Αγίου Σύλα στον Ύψωνα Λεμεσού.

Επιχειρούν 4 πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Λεμεσού με τα πλήρωμα τους και έχουν επίσης ενεργοποιηθεί 2 αεροσκάφη του Δασών και τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα.

Η πυρκαγιά είναι σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, πυρκαγιά ξέσπασε και στην βιομηχανική περιοχή Αγίου Αθανασίου στην Λεμεσό. Η πυρκαγιά είναι σε αποθήκη υφασμάτων.

Η αποθήκη γειτνιάζει με άλλες βιομηχανίες και υποστατικά και γίνεται προσπάθεια προφύλαξης τους.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE