ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξέσπασαν δύο πυρκαγιές σε Ύψωνα και Άγιο Αθανάσιο - Στην μάχη και εναέρια μέσα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξέσπασαν δύο πυρκαγιές σε Ύψωνα και Άγιο Αθανάσιο - Στην μάχη και εναέρια μέσα

Δύο πυρκαγιές ξέσπασαν λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας (24/08), στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Κεττή, η πρώτη πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 13:40, παρά τη Βιομηχανική περιοχή του Αγίου Σύλα στον Ύψωνα Λεμεσού.

Επιχειρούν 4 πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Λεμεσού με τα πλήρωμα τους και έχουν επίσης ενεργοποιηθεί 2 αεροσκάφη του Δασών και τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα.

Η πυρκαγιά είναι σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, πυρκαγιά ξέσπασε και στην βιομηχανική περιοχή Αγίου Αθανασίου στην Λεμεσό. Η πυρκαγιά είναι σε αποθήκη υφασμάτων.

Η αποθήκη γειτνιάζει με άλλες βιομηχανίες και υποστατικά και γίνεται προσπάθεια προφύλαξης τους.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέος ηγέτης του Ιράν ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης - Όλες οι εξελίξεις για την κρίση στη Μέση Ανατολή

Νέος ηγέτης του Ιράν ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης - Όλες οι εξελίξεις για την κρίση στη Μέση Ανατολή

Οι συνέπειες της σύγκρουσης μεταξύ Ιράν, Ισραήλ και ΗΠΑ επεκτείνονται όλο και περισσότερο στη Μέση Ανατολή, με τις χώρες του Κόλπου να επηρεάζονται άμεσα. Το απόγευμα της Κυριακής (08.03.2026) δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 12 τραυματίστηκαν όταν βλήμα έπληξε κτίριο σε κατοικημένη περιοχή στη Σαουδική Αραβία, σε ένα ακόμη περιστατικό που δείχνει ότι οι απώλειες αμάχων αυξάνονται εκτός των βασικών μετώπων. Την ίδια ώρα, οι γεωπολιτικές εξελίξεις εντείνονται, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κιρ Στάρμερ συζήτησαν τη χρήση βάσεων της RAF, ενώ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανακοίνωσαν ότι αναχαίτισαν ιρανικά drones που κατευθύνονταν προς τη χώρα. Δείτε όλες τις εξελίξεις πιο κάτω.