ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξέσπασαν δύο πυρκαγιές σε Ύψωνα και Άγιο Αθανάσιο - Στην μάχη και εναέρια μέσα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξέσπασαν δύο πυρκαγιές σε Ύψωνα και Άγιο Αθανάσιο - Στην μάχη και εναέρια μέσα

Δύο πυρκαγιές ξέσπασαν λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας (24/08), στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Κεττή, η πρώτη πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 13:40, παρά τη Βιομηχανική περιοχή του Αγίου Σύλα στον Ύψωνα Λεμεσού.

Επιχειρούν 4 πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Λεμεσού με τα πλήρωμα τους και έχουν επίσης ενεργοποιηθεί 2 αεροσκάφη του Δασών και τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα.

Η πυρκαγιά είναι σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, πυρκαγιά ξέσπασε και στην βιομηχανική περιοχή Αγίου Αθανασίου στην Λεμεσό. Η πυρκαγιά είναι σε αποθήκη υφασμάτων.

Η αποθήκη γειτνιάζει με άλλες βιομηχανίες και υποστατικά και γίνεται προσπάθεια προφύλαξης τους.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE