Σταύρος Βαρθαλίτης: Ερωτευμένος ο νικητής του MasterChef

Σταύρος Βαρθαλίτης: Ερωτευμένος ο νικητής του MasterChef

Για τη ζωή του μετά το MasterChef, τα προσωπικά του, αλλά και τα επαγγελματικά του σχέσδια, μίλησε ο Σταύρος Βαρθαλίτης στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Open, «Καλοκαίρι #Not». Ο ίδιος άφησε μάλιστα να εννοηθεί πως είναι σε σχέση.

«Δουλεύω πολύ τον τελευταίο καιρό και έχω χάσει κι εγώ τον εαυτό μου. Σιγά σιγά θα τα βρω τα πατήματά μου. Η ζωή μου μετά το MasterChef άλλαξε πάρα πολύ. Κουράζομαι πολύ περισσότερο, δεν αδυνατίζω αλλά δεν παραπονιέμαι, είμαι ευλογημένος γι’ αυτό που ζω», είπε αρχικά ο Σταύρος Βαρθαλίτης και πρόσθεσε: «Διακοπές ποτέ, για πάντα Αθήνα. Ίσως πάω Μύκονο για δύο μέρες, με φίλους να ξεσκάσω και να περάσω καλά».

Όσο για τα προσωπικά του είπε: «Είμαι σε καλό δρόμο για να πάω κορίτσι στη μαμά, ακόμα δεν έχω πάει. Είμαι πολύ ευτυχισμένος εκεί που βρίσκομαι και πάμε καλά. Δεν κοιτάω αν με φλερτάρουν, γιατί είμαι κάπου αυτή τη στιγμή. Είμαι καλά γενικά».

Δείτε όλα όσα είπε ο νικητής του MasterChef στο ακόλουθο βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE