Έφερε στην Κύπρο πολύπειρο Κολομβιανό κεντρικό αμυντικό – Η ανακοίνωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Έφερε στην Κύπρο πολύπειρο Κολομβιανό κεντρικό αμυντικό – Η ανακοίνωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Συνέχεια στις ανακοινώσεις μεταγραφών από την Πάφο FC…

Αναλυτικά:

«Μια ακόμη ποιοτική προσθήκη για την άμυνα της Πάφος FC!

Ο Κολομβιανός Juan Camilo Saiz Ortegón, 28 ετών, εντάσσεται στην αμυντική γραμμή της ομάδας μας ως δανεικός για μία σεζόν, έχοντας μεγάλη εμπειρία στα πρωταθλήματα της Νότιας Αμερικής ως κεντρικός αμυντικός.

Έχει αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία της Κολομβίας για τους Envigado FC και Independiente Medellín, για την Atlética Argentinos Juniors στη Superliga της Αργεντινής και την Club Cerro Porteño Παραγουάης με την οποία αναδείχθηκε δευτεραθλητής 3 φορές. Διετέλεσε επίσης διεθνής με τις εθνικές ομάδες νέων της Κολομβίας και μετράει 5931 λεπτά παιχνιδιού.

Καλωσορίζουμε τον Camilo στην οικογένεια της Πάφου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων».

Διαβάστε: 

Διπλό μεταγραφικό… ΚΤΥΠΗΜΑ – Φέρνει στα Κυπριακά… ΣΑΛΟΝΙΑ τα αδέρφια Akale (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

The post Έφερε στην Κύπρο πολύπειρο Κολομβιανό κεντρικό αμυντικό – Η ανακοίνωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE