ΙΝΔΙΑ: Κατέρρευσε πενταόροφο κτήριο- 90 άνθρωποι έχουν παγιδευτεί στα συντρίμμια

ΙΝΔΙΑ: Κατέρρευσε πενταόροφο κτήριο- 90 άνθρωποι έχουν παγιδευτεί στα συντρίμμια

Τουλάχιστον 90 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, έχουν παγιδευτεί στα συντρίμμια ενός πενταόροφου κτιρίου που κατέρρευσε στα νότια του Μουμπάι, της οικονομικής πρωτεύουσας της Ινδίας, ανέφεραν οι τοπικές αστυνομικές αρχές.

Οι διασώστες κατάφεραν να ανασύρουν 28 ανθρώπους από την πολυκατοικία στην πόλη Μαχάντ που είχε συνολικά 47 διαμερίσματα. Λίγο νωρίτερα η αστυνομία έκανε λόγο για 15 διασωθέντες, οι οποίοι έχουν τραυματιστεί και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.
 
Οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων, στα οποία μετέχουν και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι, δυσχεραίνονται από τη συνεχή βροχόπτωση στην περιοχή. Τα αίτια της καταστροφής δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι στιγμής, όμως η κατάρρευση κτιρίων είναι συχνό φαινόμενο στην Ινδία κατά την περίοδο των μουσώνων (Ιούνιος-Σεπτέμβριος) καθώς οι καταρρακτώδεις βροχές υποσκάπτουν τα θεμέλιά τους.
 
Από την έναρξη της εποχής των μουσώνων στη νοτιοανατολική Ασία έχουν χάσει τη ζωή τους περίπου 1.200 άνθρωποι, οι 800 εκ των οποίων στην Ινδία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE