ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κανέδα: «Δουλεύουμε για την ενίσχυση…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Κανέδα: «Δουλεύουμε για την ενίσχυση…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Νταβίντ Κανέδα, μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη με το πέρας του νικηφόρου αγώνα επί της Νέας Σαλαμίνας είπε τα εξής 

Αρχική τοποθέτηση: «Να πω και εγώ συλλυπητήρια για τον χαμό του Νικόλα. Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ του αφιερώνει τη νίκη μας. Ήταν δύσκολο συναισθηματικά για εμάς».

Για το παιχνίδι: «Για το αγωνιστικό, στο πρώτο μέρος είχαμε τον έλεγχο, ο αντίπαλος προσπάθησε με κάποιες μπαλιές από την άμυνα να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Το παιχνίδι απλοποιήθηκε μετά την αποβολή, σκοράραμε αμέσως. Είχαμε τον έλεγχο και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Τα άτομα που είναι υπεύθυνα στον σχεδιασμό, ξέρουν τα δεδομένα δεν είναι εύκολο λόγω της πανδημίας να κάνεις μεταγραφής αυτή την στιγμή. Αλλά θέλουμε σαν ομάδα να βελτιωθούμε και να παλέψουμε μέχρι το τέλος για να εξασφαλίσουμε Ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Για το αν ρίχνει το βάρος στις θέσεις των ακραίων μεσοεπιθετικών: «Δουλεύουμε για την ενίσχυση με ακραίους, δεν έχουμε πολλές επιλογές εκεί. Αλλά θέλουμε να ενισχυθούμε σε όλες τις γραμμές. Αυτό είναι το πλάνο μας».

The post Κανέδα: «Δουλεύουμε για την ενίσχυση…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top