Τέλος η σεζόν για Μπαντστούμπερ

Τέλος η σεζόν για Μπαντστούμπερ

Τρεις ως τέσσερις μήνες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Χόλγκερ Μπαντστούμπερ, ο οποίος θα υποβληθεί τελικά σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε σοβαρά στον τετρακέφαλο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Βαυαρών θα μείνει εκτός γηπέδων σίγουρα για τρεις μήνες, ίσως και για τέσσερις, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί η αποθεραπεία. 

Αυτό σημαίνει πως ο Μπαντστούμπερ λέει «αντίο» στην τρέχουσα σεζόν και θα εμφανιστεί ξανά στα γήπεδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ακόμα μία ατυχία για την Μπάγερν Μονάχου, που έχει χτυπηθεί όσο καμία άλλη ομάδα φέτος από τραυματισμούς.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE