Σεισμική δόνηση 6 βαθμών ρίχτερ στην Κόστα Ρίκα

Σεισμική δόνηση 6 βαθμών ρίχτερ στην Κόστα Ρίκα

Σεισμική δόνηση 6 βαθμών σημειώθηκε στην Κόστα Ρίκα, στη δυτική ακτή της χώρας, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωλογικών μελετών (USGS).

Πάντως κατά τις πρώτες πληροφορίες δεν έχουν αναφερθεί θύματα ούτε υλικές ζημιές, αν και ο σεισμός έγινε πολύ αισθητός στην πρωτεύουσα Σαν Χοσέ.

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε σε βάθος 27 χιλιομέτρων κοντά στην παραθαλάσσια πόλη Χάκο. Ταρακουνήθηκαν κτίρια στην πρωτεύουσα, που απέχει περίπου 66 χιλιόμετρα.

Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC) εκτίμησε λίγο νωρίτερα ότι ο σεισμός ήταν ισχύος 5,5 βαθμών και ότι το εστιακό βάθος ήταν 15 χιλιόμετρα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Τη θέση ότι η Τουρκία είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του Κυπριακού επανέλαβε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει πλέον τα κίνητρα που ενδιαφέρουν την Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE