Σεισμική δόνηση 6 βαθμών ρίχτερ στην Κόστα Ρίκα

Σεισμική δόνηση 6 βαθμών ρίχτερ στην Κόστα Ρίκα

Σεισμική δόνηση 6 βαθμών σημειώθηκε στην Κόστα Ρίκα, στη δυτική ακτή της χώρας, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωλογικών μελετών (USGS).

Πάντως κατά τις πρώτες πληροφορίες δεν έχουν αναφερθεί θύματα ούτε υλικές ζημιές, αν και ο σεισμός έγινε πολύ αισθητός στην πρωτεύουσα Σαν Χοσέ.

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε σε βάθος 27 χιλιομέτρων κοντά στην παραθαλάσσια πόλη Χάκο. Ταρακουνήθηκαν κτίρια στην πρωτεύουσα, που απέχει περίπου 66 χιλιόμετρα.

Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC) εκτίμησε λίγο νωρίτερα ότι ο σεισμός ήταν ισχύος 5,5 βαθμών και ότι το εστιακό βάθος ήταν 15 χιλιόμετρα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE