Σεισμική δόνηση 6 βαθμών ρίχτερ στην Κόστα Ρίκα

Σεισμική δόνηση 6 βαθμών ρίχτερ στην Κόστα Ρίκα

Σεισμική δόνηση 6 βαθμών σημειώθηκε στην Κόστα Ρίκα, στη δυτική ακτή της χώρας, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωλογικών μελετών (USGS).

Πάντως κατά τις πρώτες πληροφορίες δεν έχουν αναφερθεί θύματα ούτε υλικές ζημιές, αν και ο σεισμός έγινε πολύ αισθητός στην πρωτεύουσα Σαν Χοσέ.

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε σε βάθος 27 χιλιομέτρων κοντά στην παραθαλάσσια πόλη Χάκο. Ταρακουνήθηκαν κτίρια στην πρωτεύουσα, που απέχει περίπου 66 χιλιόμετρα.

Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC) εκτίμησε λίγο νωρίτερα ότι ο σεισμός ήταν ισχύος 5,5 βαθμών και ότι το εστιακό βάθος ήταν 15 χιλιόμετρα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE