Σεισμική δόνηση 6 βαθμών ρίχτερ στην Κόστα Ρίκα

Σεισμική δόνηση 6 βαθμών ρίχτερ στην Κόστα Ρίκα

Σεισμική δόνηση 6 βαθμών σημειώθηκε στην Κόστα Ρίκα, στη δυτική ακτή της χώρας, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωλογικών μελετών (USGS).

Πάντως κατά τις πρώτες πληροφορίες δεν έχουν αναφερθεί θύματα ούτε υλικές ζημιές, αν και ο σεισμός έγινε πολύ αισθητός στην πρωτεύουσα Σαν Χοσέ.

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε σε βάθος 27 χιλιομέτρων κοντά στην παραθαλάσσια πόλη Χάκο. Ταρακουνήθηκαν κτίρια στην πρωτεύουσα, που απέχει περίπου 66 χιλιόμετρα.

Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC) εκτίμησε λίγο νωρίτερα ότι ο σεισμός ήταν ισχύος 5,5 βαθμών και ότι το εστιακό βάθος ήταν 15 χιλιόμετρα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE