ΠΑΦΟΣ: Αλλοδαποί στοιβάζονται σε καταστήματα στο κέντρο της πόλης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΦΟΣ: Αλλοδαποί στοιβάζονται σε καταστήματα στο κέντρο της πόλης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αλλοδαποί στοιβάζονται σε καταστήματα στο κέντρο της Πάφου. Ιδιοκτήτες καταστημάτων αυθαίρετα και παράνομα τα έχουν μετατρέψει, πρόχειρα και με ευτελή υλικά, σε διαμερίσματα στα οποία «τσουβαλιάζουν» αλλοδαπούς.

Στη σχετική καταγγελία είχε προβεί εδώ και καιρό η τοπική αρχή Πάφου και χθες Δευτέρα (24/08) βράδυ ο δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος παρουσίασε και φωτογραφίες από σχετική επιχείρηση του δήμου και της αστυνομίας σε πολυκατοικία στο ιστορικό κέντρο του δήμου.

Ο δήμαρχος Πάφου επεσήμανε σε ανάρτηση του ότι στη βάση του περί δήμων νόμου άρθρα 90 έως 92 «και των εξουσιών που μας παρέχουν, πήγαμε μαζί με την αστυνομία σε κτηριακό συγκρότημα στην πόλη μας όπου διαμένουν αλλοδαποί. Οι συνθήκες τραγικά άθλιες. Κύπριος συμπολίτης μας παράνομα μετέτρεψε πάνω από 10 καταστήματα 25 τ.μ. και πατάρια καταστημάτων ακόμη μικρότερα σε χώρους διαμονής αλλοδαπών όπου τσουβαλιάζει 3-4 άτομα στο καθένα από αυτά εισπράττοντας 300 ευρώ μηνιαίως για το καθένα. Τα έχει συνδεδεμένα παράνομα με ρεύμα και νερό κάνοντας ακόμη μια παρανομία χρεώνοντάς τους μάλιστα πρόσθετα 50 ευρώ. Η απόλυτη εκμετάλλευση που υποθάλπει και την παρανομία. Το μεγάλο πρόβλημα με τους παράνομους μετανάστες και τους χιλιάδες αιτητές πολιτικού ασύλου έχει συνεργούς Κυπρίους συμπολίτες μας και άτομα του λευκού κολάρου», κατέληξε ο δήμαρχος Πάφου.

Δείτε την ανάρτηση με τις φωτογραφίες πατώντας στον σύνδεσμο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE