ΚΥΠΡΟΣ: Πέντε καταγγελίες υποστατικών - Την 'πλήρωσαν΄ 23 πολίτες για μη χρήση μάσκας - Αναλυτικά ανά επαρχία

ΚΥΠΡΟΣ: Πέντε καταγγελίες υποστατικών - Την 'πλήρωσαν΄ 23 πολίτες για μη χρήση μάσκας - Αναλυτικά ανά επαρχία

Σε συνολικά 764 ελέγχους υποστατικών παγκύπρια προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για τήρηση των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, από τις 6 π.μ. την Δευτέρα (24/08) μέχρι και τις 6 π.μ. την Τρίτη (25/08), μέλη της Δύναμης προέβησαν συνολικά σε 5 καταγγελίες υποστατικών και 23 καταγγελίες πολιτών, με την πλειοψηφία των καταγγελιών να αφορά τη μη χρήση μάσκας.
 
Πιο αναλυτικά, στην επαρχία Λευκωσίας διενεργήθηκαν 107 έλεγχοι και προέκυψαν 2 καταγγελίες υποστατικών και 6 πολιτών, στην επαρχία Λεμεσού έγιναν 152 έλεγχοι με 0 καταγγελίες υποστατικών και 10 καταγγελίες πολιτών, στην επαρχία Λάρνακας 136 έλεγχοι και προέκυψε 1 καταγγελία υποστατικού και 1 καταγγελία πολίτη, στην επαρχία Πάφου διενεργήθηκαν 111 έλεγχοι και έγιναν 2 καταγγελίες υποστατικών και 5 πολιτών, στην Αμμόχωστο 193 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψε 1  καταγγελία πολίτη και καμία καταγγελία για υποστατικά και τέλος, στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 65 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία υποστατικού ή πολίτη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Με την εξέταση δύο μαρτύρων συνεχίστηκε τη Δευτέρα η διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας σχετικά με την υπόθεση πολιτογραφήσεων που ξεκίνησε με αφορμή ρεπορτάζ του δικτύου Αλ Τζαζίρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE