ΠΛΑΤΡΕΣ: 'Πάει καλύτερα η επιχείρηση κατάσβεσης' - 'Η φωτιά έφθασε στην αυλή 2 εξοχικών κατοικιών'

ΠΛΑΤΡΕΣ: 'Πάει καλύτερα η επιχείρηση κατάσβεσης' - 'Η φωτιά έφθασε στην αυλή 2 εξοχικών κατοικιών'

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Χαράλαμπο Αλεξάνδρου, Διευθυντή του Τμήματος Δασών, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι «η κατάσβεση της φωτιάς πάει καλύτερα».

Όπως είπε, κινδύνεψαν 2 εξοχικές κατοικίες, στις οποίες η φωτιά έφθασε μέχρι την αυλή τους. Πρόσθεσε δε πως ζητήθηκε εκκένωση από τον ίδιο, στις κατοικίες οι οποίες ήταν πολύ κοντά στην φωτιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατασκήνωση της ΔΕΟΚ για την ώρα δεν είναι στον πυρήνα της φωτιάς.

Στο μεταξύ, σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση της φωτιάς. Σημειώνεται ότι ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (25/08) σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στην περιοχή Πλατρών.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, πέραν των 40 πυροσβεστικών οχημάτων του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχουν κληθεί στην περιοχή, ενώ επιχειρούν τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Σε επιφυλακή, πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές από το Τμήμα Δασών, βρίσκεται και η Πολιτική Άμυνα για ενδεχόμενη προληπτική εκκένωση του κατασκηνωτικού χώρου της ΔΕΟΚ.

Περισσότερα σε λίγο...

**Φωτογραφία από την σελίδα kitasweather

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE