ΠΛΑΤΡΕΣ: 'Πάει καλύτερα η επιχείρηση κατάσβεσης' - 'Η φωτιά έφθασε στην αυλή 2 εξοχικών κατοικιών'

ΠΛΑΤΡΕΣ: 'Πάει καλύτερα η επιχείρηση κατάσβεσης' - 'Η φωτιά έφθασε στην αυλή 2 εξοχικών κατοικιών'

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Χαράλαμπο Αλεξάνδρου, Διευθυντή του Τμήματος Δασών, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι «η κατάσβεση της φωτιάς πάει καλύτερα».

Όπως είπε, κινδύνεψαν 2 εξοχικές κατοικίες, στις οποίες η φωτιά έφθασε μέχρι την αυλή τους. Πρόσθεσε δε πως ζητήθηκε εκκένωση από τον ίδιο, στις κατοικίες οι οποίες ήταν πολύ κοντά στην φωτιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατασκήνωση της ΔΕΟΚ για την ώρα δεν είναι στον πυρήνα της φωτιάς.

Στο μεταξύ, σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση της φωτιάς. Σημειώνεται ότι ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (25/08) σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στην περιοχή Πλατρών.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, πέραν των 40 πυροσβεστικών οχημάτων του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχουν κληθεί στην περιοχή, ενώ επιχειρούν τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Σε επιφυλακή, πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές από το Τμήμα Δασών, βρίσκεται και η Πολιτική Άμυνα για ενδεχόμενη προληπτική εκκένωση του κατασκηνωτικού χώρου της ΔΕΟΚ.

Περισσότερα σε λίγο...

**Φωτογραφία από την σελίδα kitasweather

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου. Στην Κύπρο αναμένεται η στήριξη και από την Ολλανδία αλλά και η βρετανική φρεγάτα που άρχισε το ταξίδι της το απόγευμα της Τρίτης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ