Θρήνος για τον θάνατο του Άντρου Χαραλάμπους Μαυρή

Θρήνος για τον θάνατο του Άντρου Χαραλάμπους Μαυρή

Το κυπριακό μπάσκετ και ιδιαίτερα η οικογένεια του Αχιλλέα Καϊμακλίου θρηνεί τον θάνατο του Άντρου Χαραλάμπους Μαυρή, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 51 ετών.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε το κυπριακό μπάσκετ, διαγράφοντας σπουδαία καριέρα με τον Αχιλλέα Καϊμακλίου, ενώ στο τέλος της καριέρας του φόρεσε τη φανέλα της ΕΘΑ.

Κέρδισε δύο πρωταθλήματα με τον Αχιλλέα (1984,1986) και δύο Κύπελλα (1988, 1990) ενώ αγωνίστηκε και στην Εθνική μας ομάδα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE