Λάρνακα - Εργοστάσιο Ασφάλτου: Συλλογή υπογραφών από κατοίκους και σκέψεις για κλείσιμο δρόμων - Συνάντηση με Καδή

Λάρνακα - Εργοστάσιο Ασφάλτου: Συλλογή υπογραφών από κατοίκους και σκέψεις για κλείσιμο δρόμων - Συνάντηση με Καδή

Τα επόμενα τους βήματα ως αντίδραση στην απόφαση της κυβέρνησης για μετεγκατάσταση εργοστασίου ασφάλτου από το Σταυροβούνι σε περιοχή της Κόσιης, επεξεργάζονται οι κάτοικοι των γύρω περιοχών.

Συγκεκριμένα, στην Αραδίππου έχει ξεκινήσει ήδη η συλλογή υπογραφών από κατοίκους που εναντιώνονται στην εν λόγω απόφαση, ενώ όπως πληροφορούμαστε, επικρατεί κλίμα ενότητας και αποφασιστικότητας για λήψη δραστικών μέτρων, όπως για παράδειγμα, το κλείσιμο δρόμων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη (25/08), διευθετήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αραδίππου, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Υπουργό Γεωργίας, Κώστα Καδή.

Θυμίζουμε ότι έχει εκδοθεί κοινή ανακοίνωση των Δήμων Αραδίππου, Λάρνακας, Αθηένου, Λιβαδιών και Δρομολαξιάς – Μενεού, όπως και των κοινοτήτων Λυμπιών, Βορόκληνης, Τρούλλων, Κελλιών, Αγίας Αννας, Καλού Χωριού και Ψευδά, με την οποία εκφράζεται η δυσαρέσκεια και η αντίθεση τους, σχετικά με την απόφαση για μετεγκατάσταση εργοστασίου ασφάλτου σε περιοχή της Κόσιης.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Η δήλωση του Αντόνιο Γκουτέρες από τη Νέα Υόρκη, ήρθε να προσγειώσει απότομα τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, γύρω από την παρουσία του Κυπριακού στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ ήταν σαφής: συνάντηση σε σχήμα 3+1 ή 5+1 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, καθώς, όπως ανέφερε, «υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

BEST OF TOTHEMAONLINE