ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: ΄Θα κάνουμε χωρίς δισταγμό ό,τι είναι απαραίτητο'

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ:  ΄Θα κάνουμε χωρίς δισταγμό ό,τι είναι απαραίτητο'

Η Τουρκία προειδοποίησε την Τρίτη 25/8 την Ελλάδα ότι  δεν θα διστάσει να κάνει "ό, τι είναι απαραίτητο", λέγοντας παράλληλα ότι επιθυμεί να λύσει το ζήτημα μέσω διαλόγου και διπλωματίας.

 
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου με τον Γερμανό ομόλογό του Χάικο Μάας στην Άγκυρα, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι ο διάλογος δεν πρέπει να περιλαμβάνει "ελληνικές προϋποθέσεις".
 
"Θα κάνουμε χωρίς δισταγμό ό, τι είναι απαραίτητο", είπε.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE