ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεργκ: «Τεστάρονται οι αντοχές του ρόστερ – Για να μπορέσουμε να προκριθούμε, θα πρέπει…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπεργκ: «Τεστάρονται οι αντοχές του ρόστερ – Για να μπορέσουμε να προκριθούμε, θα πρέπει…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στην Πολωνία, ενόψει του νοκ-άουτ αγώνα της Τετάρτης (26/08, 21:00) με αντίπαλο τη Λέγκια Βαρσοβίας για τον Β΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Ομόνοαις, Χένινγκ Μπεργκ.

Αναλυτικά:

«Ανυπομονούμε για το αυριανό παιχνίδι. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο, είναι μία πολύ καλή ομάδα με ποιότητα και υψηλότερου επιπέδου ομάδα σε σχέση με ότι αγωνιζόμαστε συνήθως, αλλά θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η νίκη-πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Σίγουρα είναι ευκολότερο για εμάς να παίζουμε σε αυτές τις συνθήκες σε σχέση με τους 35 και 40 βαθμούς της Κύπρου.

Αναμένω τη Λέγκια σε παρόμοιο επίπεδο σε σχέση με τις περσινές της εμφανίσεις. Είναι μία ομάδα που ξεχωρίζει για τις φυσικές της δυνάμεις, ενώ έχει έναν ψηλό επιθετικό με εκτόπισμα και τον ψάχνουν με μακρινές μπαλιές.

Για να μπορέσουμε να προκριθούμε, θα πρέπει να φτάσουμε κοντά, αν όχι να φτάσουμε στο υψηλότερο μας επίπεδο. Πρέπει να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο για να σκοράρουμε. Είναι φανταστική εμπειρία για εμάς αυτό το παιχνίδι, αφού έχει καιρό η ομάδα μας να παίξει στην Ευρώπη.

Είναι το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι μας σε μία εβδομάδα και τεστάρονται οι αντοχές του ρόστερ. Κάποιοι νεαροί που έπαιξαν με την Πάφο, έδειξαν θάρρος, αλλά θα γίνουν αλλαγές αύριο. Ο Ασάντε είναι έτοιμος και υπολογίζεται για το παιχνίδι».

Για το πως νιώθει που επιστρέφει στη Βαρσοβία ως αντίπαλος, σχολίασε: «Έχω πολύ καλές αναμνήσεις σε αυτά τα σχεδόν δύο χρόνια που ήμουν στη Λέγκια. Είχα αρκετές επιτυχίες, πήρα το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, παίξαμε στην Ευρώπη. Το παιχνίδι με τη Σέλτικ ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστό, καθώς ήταν ταυτόχρονα η καλύτερη και η χειρότερη μου στιγμή. Έχω ζήσει όμορφες στιγμές στη Λέγκια και είναι πολύ ιδιαίτερο που επιστρέφω. Είμαι όμως επαγγελματίας προπονητής και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να προκριθεί η Ομόνοια».

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο, όλα όσα είπε ο Νορβηγός τεχνικός:

The post Μπεργκ: «Τεστάρονται οι αντοχές του ρόστερ – Για να μπορέσουμε να προκριθούμε, θα πρέπει…» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top