Οι κανονικές… αλλαγές από Μπεργκ και οι ΔΥΟ που λίγοι περίμεναν!

Οι κανονικές… αλλαγές από Μπεργκ και οι ΔΥΟ που λίγοι περίμεναν!

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Χένινγκ Μπεργκ παρέταξε την Ομόνοια με πολλές αλλαγές για τον αγώνα κόντρα στη Λέγκια, συγκριτικά με το ματς απέναντι στην Πάφο την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Νορβηγός κόουτς προχώρησε σε συνολικά 5 αλλαγές, με τους  Παναγιώτου, Κίκο, Βενιζέλου, Χαραλάμπους και Λοΐζου να μένουν εκτός και τη θέση τους να παίρνουν οι Λούφτνερ, Λέζιακς, Γκόμες, Γκόμεθ και Τιάγκο.

Έκπληξη «αίσθηση» προκαλεί το γεγονός πως οι Χούμποτσαν και Μαυρίας μένουν εκτός αρχικής ενδεκάδας.

The post Οι κανονικές… αλλαγές από Μπεργκ και οι ΔΥΟ που λίγοι περίμεναν! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE