ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντου οπαδών για Μέσι και ένταση στο Καμπ Νόου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντου οπαδών για Μέσι και ένταση στο Καμπ Νόου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα έκαναν ντου στο Καμπ Νόου επιχειρώντας να πλησιάσουν τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου διαμαρτυρόμενοι για το αίτημα του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει. Επενέβη άμεσα η αστυνομία και τους απέτρεψε.

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα βρέθηκαν για δεύτερη ημέρα έξω από το Καμπ Νου αναρτώντας πανό υπέρ του Λιονέλ Μέσι και κατά του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Κάποιοι εξ αυτών ωστόσο εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η πύλη άνοιξε για να περάσει όχημα τροφοδοσίας και έκαναν ντου. Επιχείρησαν να προσεγγίσουν τον πρόεδρο των μπλαουγκράνα διαμαρτυρόμενοι για το έγγραφο αίτημα του Αργεντινού να αποχωρήσει.

Πριν προλάβουν να φθάσουν στα γραφεία της Μπάρτσα στο Καμπ Νόου επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις και απομάκρυναν του οπαδούς.

Είναι η δεύτερη ημέρα διαμαρτυριών. Την Τρίτη (25/8) λίγο μετά από το ξέσπασμα της είδησης οπαδοί της ομάδας έσπευσαν στο Καμπ Νόου φωνάζοντας συνθήματα και απαιτώντας την παραίτηση του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ο πρόεδρος της Μπάρτσα δεν παραιτήθηκε – κρύφτηκε από τους δημοσιογράφους στην παρουσίαση του Τρινκάο – το μέλλον του Αργεντινού συνεχίζει να βρίσκεται μετέωρο και μακριά από τη Βαρκελώνη και οι οπαδοί βρέθηκαν ξανά στο Καμπ Νόου.

Πηγή: Sport24.gr

The post Ντου οπαδών για Μέσι και ένταση στο Καμπ Νόου! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top