Πρωθυπουργός Νέας Ζηλανδίας: Ικανοποίηση για την ποινή του μακελάρη - 'Να ζήσει μια ζωή πλήρους και απόλυτης σιωπής'

Πρωθυπουργός Νέας Ζηλανδίας: Ικανοποίηση για την ποινή του μακελάρη - 'Να ζήσει μια ζωή πλήρους και απόλυτης σιωπής'

Η Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, η κεντροαριστερή πολιτικός Τζασίντα Αρντέρν, χαιρέτισε την Πέμπτη (27/08) την καταδίκη σε ισόβια, χωρίς τη δυνατότητα αποφυλάκισής του υπό όρους, του δράστη της σφαγής σε δύο τεμένη της Κράιστσερτς, του 29χρονου Αυστραλού ακροδεξιού Μπρέντον Τάραντ, ευχόμενη να ζήσει μια ζωή "πλήρους και απόλυτης σιωπής".

"Το τραύμα της 15ης Μαρτίου δεν είναι εύκολο να θεραπευτεί, αλλά σήμερα ελπίζω πως είναι η τελευταία φορά που είμαστε αναγκασμένοι να ακούσουμε ή να προφέρουμε το όνομα του τρομοκράτη που ήταν υπεύθυνος" γι` αυτό, είπε η Αρντέρν και έκρινε ότι αυτό το οποίο "του αξίζει" είναι "μια ζωή πλήρους και απόλυτης σιωπής".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE