Πρωθυπουργός Νέας Ζηλανδίας: Ικανοποίηση για την ποινή του μακελάρη - 'Να ζήσει μια ζωή πλήρους και απόλυτης σιωπής'

Πρωθυπουργός Νέας Ζηλανδίας: Ικανοποίηση για την ποινή του μακελάρη - 'Να ζήσει μια ζωή πλήρους και απόλυτης σιωπής'

Η Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, η κεντροαριστερή πολιτικός Τζασίντα Αρντέρν, χαιρέτισε την Πέμπτη (27/08) την καταδίκη σε ισόβια, χωρίς τη δυνατότητα αποφυλάκισής του υπό όρους, του δράστη της σφαγής σε δύο τεμένη της Κράιστσερτς, του 29χρονου Αυστραλού ακροδεξιού Μπρέντον Τάραντ, ευχόμενη να ζήσει μια ζωή "πλήρους και απόλυτης σιωπής".

"Το τραύμα της 15ης Μαρτίου δεν είναι εύκολο να θεραπευτεί, αλλά σήμερα ελπίζω πως είναι η τελευταία φορά που είμαστε αναγκασμένοι να ακούσουμε ή να προφέρουμε το όνομα του τρομοκράτη που ήταν υπεύθυνος" γι` αυτό, είπε η Αρντέρν και έκρινε ότι αυτό το οποίο "του αξίζει" είναι "μια ζωή πλήρους και απόλυτης σιωπής".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE