Αυτή η ΤΡΙΑΔΑ και εάν είναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ για την πρόκριση της Ομόνοιας – Ποστάρισμα με πλατιά χαμόγελα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αυτή η ΤΡΙΑΔΑ και εάν είναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ για την πρόκριση της Ομόνοιας – Ποστάρισμα με πλατιά χαμόγελα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με το πέρας του χθεσινοβραδινού αγώνα της Ομόνοιας, το ιατρικό επιτελείο των «τριφυλλοφόρων», Sports Medicine Rehab, ανάρτησε το εξής μήνυμα:

«Ιατρική ομάδα για τον δεύτερο γύρο προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας. Σππυδαία νίκη αγόρια. Συγχαρητήρια. Δημιουργία μιας τέτοιας σπουδαίας ομάδας …. ΚΑΝΟΝΑΣ Νο1. Δημιουργία μιας εξαιρετικής επικοινωνίας».

Δείτε την ανάρτηση με φωτογραφία των τριών μελών του ιατρικού τιμ της Ομόνοιας με πλατιά χαμόγελα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Medical team for the second qualificatiin round of #championsleague vs Legia Warsaw. Nice win boys. Congrats ************************************* Building such a team…. RULE No1 Build an exellent communication

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicolaou Evangelos (@sports_medicine_rehab) στις

The post Αυτή η ΤΡΙΑΔΑ και εάν είναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ για την πρόκριση της Ομόνοιας – Ποστάρισμα με πλατιά χαμόγελα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE