ΚΥΠΡΟΣ: Δεν απέκλεισε υποψηφιότητα με ΑΚΕΛ για τις Προεδρικές εκλογές του 2023 ο Δημητριάδης - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν απέκλεισε υποψηφιότητα με ΑΚΕΛ για τις Προεδρικές εκλογές του 2023 ο Δημητριάδης - VIDEO

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις Προεδρικές εκλογές του 2023, ο γνωστός νομικός, Αχιλλέας Δημητριάδης.

Όντας καλεσμένος στην εκπομπή του ΡΙΚ, 'Μέρα Μεσημέρι', την Πέμπτη (27/08) ο κ. Δημητριάδης ρωτήθηκε από την Κατερίνα Μηλιώτη κατά πόσον έχει βολιδοσκοπηθεί για να είναι υποψήφιος στις Προεδρικές εκλογές του 2023, απαντώντας αρνητικά. 

Ωστόσο, δεν απέκλεισε κάτι τέτοιο, λέγοντας με χιούμορ ότι 'δεν ξέρω τι θα φάω αύριο, εσείς ξέρετε τι θα γίνει το 2023;'.

Ως γνωστόν, το όνομα του κ. Δημητριάδη φερόταν να εξετάζεται και παλαιότερα από το ΑΚΕΛ, ενώ πρόσφατα υπήρξαν σχετικές υπόνοιες από τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE