Ασθενής κυνηγούσε γιατρούς με μαχαίρι στην Κρήτη

Ασθενής κυνηγούσε γιατρούς με μαχαίρι στην Κρήτη

Ένα επικίνδυνο περιστατικό κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι στο τμήμα της Ψυχιατρικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Mega, ένας ασθενής που νοσηλευόταν στην κλινική, κυκλοφορούσε οπλισμένος με μαχαίρι, προσπαθώντας να τους επιτεθεί.

Τελικά οι εργαζόμενοι κατάφεραν να τον απομονώσουν, ενώ το θέμα λύθηκε οριστικά με την παρέμβαση της αστυνομίας

Περιστατικά βίας και επιθετικότητας είναι συχνά σύμφωνα με τους γιατρούς εκεί, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το προσωπικό ασφαλείας του νοσοκομείου δεν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο για να αντιμετωπίζει τέτοια περιστατικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE