Ασθενής κυνηγούσε γιατρούς με μαχαίρι στην Κρήτη

Ασθενής κυνηγούσε γιατρούς με μαχαίρι στην Κρήτη

Ένα επικίνδυνο περιστατικό κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι στο τμήμα της Ψυχιατρικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Mega, ένας ασθενής που νοσηλευόταν στην κλινική, κυκλοφορούσε οπλισμένος με μαχαίρι, προσπαθώντας να τους επιτεθεί.

Τελικά οι εργαζόμενοι κατάφεραν να τον απομονώσουν, ενώ το θέμα λύθηκε οριστικά με την παρέμβαση της αστυνομίας

Περιστατικά βίας και επιθετικότητας είναι συχνά σύμφωνα με τους γιατρούς εκεί, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το προσωπικό ασφαλείας του νοσοκομείου δεν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο για να αντιμετωπίζει τέτοια περιστατικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Την Κύπρο επισκέπτεται σήμερα η Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, με στόχο την αναβάθμιση των διμερών σχέσεων, με απτά παραδοτέα. Πρόκειται για την πρώτη διμερή επίσκεψη Ιταλού Πρωθυπουργού στη χώρα εδώ και 36 χρόνια και έρχεται σε συνέχεια της επίσκεψής του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ρώμη τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς και της ιστορικής επίσκεψης του Προέδρου Ματαρέλα στην Κύπρο, του πρώτου Ιταλού Προέδρου από την εγκαθίδρυση των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE