ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός ο οδηγός του φορτηγού από σωλήνες που εκτοξεύτηκαν από διπλοκάμπινο

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός ο οδηγός του φορτηγού από σωλήνες που εκτοξεύτηκαν από διπλοκάμπινο

Ο χειρότερος επίλογος γράφτηκε με το τραγικό ατύχημα που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στα Κάτω Πολεμίδια της Λεμεσού (περιοχή Αγίου Σύλα) με τον οδηγό του φορτηγού να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Οι λεπτομέρειες σοκάρουν αφού όπως είχε αναφερθεί και στο αρχικό δημοσίευμα το διπλοκάμπινο μετέφερε στην καμπίνα του γαλβανιζέ σωλήνες, οι οποίες λόγω κακής πρόσδεσης έγειραν και πέρασαν στο αντίθετο ρεύμα τραυματίζοντας τον οδηγό του φορτηγού στο κεφάλι, με το θάνατο να είναι ακαριαίος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE