ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός ο οδηγός του φορτηγού από σωλήνες που εκτοξεύτηκαν από διπλοκάμπινο

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός ο οδηγός του φορτηγού από σωλήνες που εκτοξεύτηκαν από διπλοκάμπινο

Ο χειρότερος επίλογος γράφτηκε με το τραγικό ατύχημα που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στα Κάτω Πολεμίδια της Λεμεσού (περιοχή Αγίου Σύλα) με τον οδηγό του φορτηγού να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Οι λεπτομέρειες σοκάρουν αφού όπως είχε αναφερθεί και στο αρχικό δημοσίευμα το διπλοκάμπινο μετέφερε στην καμπίνα του γαλβανιζέ σωλήνες, οι οποίες λόγω κακής πρόσδεσης έγειραν και πέρασαν στο αντίθετο ρεύμα τραυματίζοντας τον οδηγό του φορτηγού στο κεφάλι, με το θάνατο να είναι ακαριαίος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE