ΤΖΟΚΕΡ: Χρήμα με το τσουβάλι μοίρασε το τυχερό παιχνίδι - 25.768 ευρώ 'τσίμπησαν' τυχεροί

ΤΖΟΚΕΡ: Χρήμα με το τσουβάλι μοίρασε το τυχερό παιχνίδι - 25.768 ευρώ 'τσίμπησαν' τυχεροί

Μπορεί στη σημερινή κλήρωση (Πέμπτη 27/8) του ΤΖΟΚΕΡ να μη βρέθηκε υπερτυχερός για τα 3,8 εκατομμύρια ευρώ, το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ όμως φρόντισε να μοιράσει απλόχερα χρήμα σε αρκετούς.

Συγκεκριμένα στο 5άρι είχαμε τρεις τυχερούς οι οποίοι θα καρπωθούν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 25.768,50 ευρώ ο καθένας.
 
Πέραν όμως αυτού στην κατηγορία 4+1 είχαμε σωρεία επιτυχιών. 27 τυχερά δελτία ‘τσέπωσαν’ ήδη τον Αυγουστιάτικο μποναμά ύψους 2.500 ευρώ έκαστος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE