ΤΖΟΚΕΡ: Χρήμα με το τσουβάλι μοίρασε το τυχερό παιχνίδι - 25.768 ευρώ 'τσίμπησαν' τυχεροί

ΤΖΟΚΕΡ: Χρήμα με το τσουβάλι μοίρασε το τυχερό παιχνίδι - 25.768 ευρώ 'τσίμπησαν' τυχεροί

Μπορεί στη σημερινή κλήρωση (Πέμπτη 27/8) του ΤΖΟΚΕΡ να μη βρέθηκε υπερτυχερός για τα 3,8 εκατομμύρια ευρώ, το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ όμως φρόντισε να μοιράσει απλόχερα χρήμα σε αρκετούς.

Συγκεκριμένα στο 5άρι είχαμε τρεις τυχερούς οι οποίοι θα καρπωθούν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 25.768,50 ευρώ ο καθένας.
 
Πέραν όμως αυτού στην κατηγορία 4+1 είχαμε σωρεία επιτυχιών. 27 τυχερά δελτία ‘τσέπωσαν’ ήδη τον Αυγουστιάτικο μποναμά ύψους 2.500 ευρώ έκαστος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE