ΠΑΦΟΣ: Τέσσερεις τραυματίες από οδική σύγκρουση στη Γεροσκήπου

ΠΑΦΟΣ: Τέσσερεις τραυματίες από οδική σύγκρουση στη Γεροσκήπου

Τέσσερις νεαροί ηλικίας 17 μέχρι 21 ετών τραυματίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης 27/8 σε ατύχημα που σημειώθηκε στην κεντρική λεωφόρο Μακαρίου στην Γεροσκηπου. Και οι τέσσερις νεαροί κρατήθηκαν στο νοσοκομείο περισσότερο για προληπτικούς λογούς.

Αυτοκίνητο που οδηγούσε στην συγκεκριμένη λεωφόρο 19χρονος Ελληνοκύπριος, συγκρούστηκε, κάτω από συνθήκες που διερευνά η τροχαία Πάφου, με όχημα που οδηγούσε συνομήλικος του από την Συρία.

Στο όχημα του 19χρονου  Σύρου επέβαιναν και δυο συμπατριώτες του ηλικίας 17 και 21 ετών. Και οι τέσσερις τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πάφου όπου και νοσηλεύονται.  

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Με το βλέμμα στο Κυπριακό, αλλά και με φόντο τις προεδρικές του 2028, ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δύσκολα περνά απαρατήρητος. Από οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις, δείχνουν πως το θέμα δεν θα μείνει μόνο στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE