Ξεκινά η συζήτηση για την Τουρκία στην Άτυπη Σύνοδο των ΥΠΕΞ στο Βερολίνο

Ξεκινά η συζήτηση για την Τουρκία στην Άτυπη Σύνοδο των ΥΠΕΞ στο Βερολίνο

Για τις 10:30 (τ.ω Κύπρου) είναι προγραμματισμένη η έναρξη της άτυπης Σύνοδος των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στο Βερολίνο, με θέμα την Τουρκία, η οποία αναβλήθηκε την Πέμπτη 27/8


Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο επικεφαλής για θέματα εξωτερικής πολιτικής  της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ, πρόκειται να παρουσιάσει λίστα πιθανών επιλογών αντιμετώπισης της Τουρκίας, δίχως ωστόσο να παρθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, καθώς πρόκειται για άτυπη σύνοδο.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE