ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται ο Μάριος Χαραλάμπους - Τον ψάχνει η Αστυνομία εδώ και 4 μήνες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται ο Μάριος Χαραλάμπους - Τον ψάχνει η Αστυνομία εδώ και 4 μήνες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία έδωσε ξανά στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία 34χρονου, ο οποίος παραμένει άφαντος από τον Απρίλιο.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι εξακολουθεί να καταζητείται, βάσει Δικαστικού εντάλματος σύλληψης, τον εικονιζόμενο ΜΑΡΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, 34 χρονών, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 4 και 11 Απριλίου, 2020, στην Λεμεσό. 

Φωτογραφία του δίνεται εκ νέου στη δημοσιότητα με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE