ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται ο Μάριος Χαραλάμπους - Τον ψάχνει η Αστυνομία εδώ και 4 μήνες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται ο Μάριος Χαραλάμπους - Τον ψάχνει η Αστυνομία εδώ και 4 μήνες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία έδωσε ξανά στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία 34χρονου, ο οποίος παραμένει άφαντος από τον Απρίλιο.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι εξακολουθεί να καταζητείται, βάσει Δικαστικού εντάλματος σύλληψης, τον εικονιζόμενο ΜΑΡΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, 34 χρονών, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 4 και 11 Απριλίου, 2020, στην Λεμεσό. 

Φωτογραφία του δίνεται εκ νέου στη δημοσιότητα με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι έλεγε ο Μαδούρο λίγες μέρες πριν τη σύλληψή του: Είχα μια ευχάριστη συνομιλία με τον Τραμπ τον Νοέμβριο... και μετά χάος!

Τι έλεγε ο Μαδούρο λίγες μέρες πριν τη σύλληψή του: Είχα μια ευχάριστη συνομιλία με τον Τραμπ τον Νοέμβριο... και μετά χάος!

Για την μοναδική φορά που είχε επικοινωνήσει απευθείας με τον Ντόναλντ Τραμπ, μίλησε σε συνέντευξή του ο Νικολάς Μαδούρο, μερικές ημέρες πριν τις σημερινές εξελίξεις που οδήγησαν στη σύλληψή του από Αμερικανούς κομάντος. Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας αναγνώρισε πως μετά από αυτή τη συνομιλία... ακολούθησε χάος , ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με υποτιμητικά σχόλια για τη Δύση.  

BEST OF TOTHEMAONLINE