ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται ο Μάριος Χαραλάμπους - Τον ψάχνει η Αστυνομία εδώ και 4 μήνες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται ο Μάριος Χαραλάμπους - Τον ψάχνει η Αστυνομία εδώ και 4 μήνες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία έδωσε ξανά στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία 34χρονου, ο οποίος παραμένει άφαντος από τον Απρίλιο.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι εξακολουθεί να καταζητείται, βάσει Δικαστικού εντάλματος σύλληψης, τον εικονιζόμενο ΜΑΡΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, 34 χρονών, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 4 και 11 Απριλίου, 2020, στην Λεμεσό. 

Φωτογραφία του δίνεται εκ νέου στη δημοσιότητα με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Μετρά δυνάμεις το ΑΚΕΛ- Μαυρογιάννης, Στεφάνου και η αναζήτηση του «υποψηφίου νίκης»

Προεδρικές 2028: Μετρά δυνάμεις το ΑΚΕΛ- Μαυρογιάννης, Στεφάνου και η αναζήτηση του «υποψηφίου νίκης»

Μπορεί τα φώτα για τις Προεδρικές του 2028 να έχουν πέσει το τελευταίο διάστημα στον ΔΗΣΥ και στη μάχη που προδιαγράφεται στο εσωτερικό του, στο ΑΚΕΛ όμως η απουσία θορύβου δεν σημαίνει και απουσία διεργασιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE