ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται ο Μάριος Χαραλάμπους - Τον ψάχνει η Αστυνομία εδώ και 4 μήνες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται ο Μάριος Χαραλάμπους - Τον ψάχνει η Αστυνομία εδώ και 4 μήνες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία έδωσε ξανά στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία 34χρονου, ο οποίος παραμένει άφαντος από τον Απρίλιο.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι εξακολουθεί να καταζητείται, βάσει Δικαστικού εντάλματος σύλληψης, τον εικονιζόμενο ΜΑΡΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, 34 χρονών, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 4 και 11 Απριλίου, 2020, στην Λεμεσό. 

Φωτογραφία του δίνεται εκ νέου στη δημοσιότητα με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Σύμβολο της αποφασιστικότητας, της θέλησης και της αγάπης των Τ/κ για την ελευθερία, αλλά ταυτόχρονα και έκφραση «της βούλησης ενός κράτους που υπάρχει απέναντι στην αδικία και την ανομία», χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν το νέο «προεδρικό» συγκρότημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE