ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται ο Μάριος Χαραλάμπους - Τον ψάχνει η Αστυνομία εδώ και 4 μήνες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται ο Μάριος Χαραλάμπους - Τον ψάχνει η Αστυνομία εδώ και 4 μήνες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία έδωσε ξανά στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία 34χρονου, ο οποίος παραμένει άφαντος από τον Απρίλιο.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι εξακολουθεί να καταζητείται, βάσει Δικαστικού εντάλματος σύλληψης, τον εικονιζόμενο ΜΑΡΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, 34 χρονών, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 4 και 11 Απριλίου, 2020, στην Λεμεσό. 

Φωτογραφία του δίνεται εκ νέου στη δημοσιότητα με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE