Ενημέρωση - Απολογισμός τη 14η του Μάη...

Ενημέρωση - Απολογισμός τη 14η του Μάη...

Ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ποδοσφαιρικής εταιρείας εξέδωσε το πρωί η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη όπου συγκαλεί την ετήσια γενική συνέλευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ "ΔΗΜΟΣΙΑ" ΛΤΔ ενημερώνει και καλεί τους μετόχους της όπως παρευρεθούν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας, η οποία έχει οριστεί για την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 και ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο ΗΙLTΟΝ στη Λευκωσία για να συζητηθούν και να ψηφιστούν οι πιο κάτω εργασίες:

1. Έκθεση των Συμβούλων της Εταιρείας.
2. Εξέταση των Ελεγμένων Λογαριασμών και του Ισολογισμού για τo έτος που έληξε την 31 Δεκεμβρίου 2014. 
3. Έκθεση των Ελεγκτών της Εταιρείας.
4. Εκλογή Διοικητικών Συμβούλων. 
5. Διορισμός Ελεγκτών.
6. Οποιαδήποτε άλλη εργασία η οποία δύναται να διεκπεραιωθεί σε Ετήσια Γενική Συνέλευση.

* Η πρόσκληση έχει σταλεί σε όλους τους μετόχους μέσω ταχυδρομείου.
* Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει με τα γραφεία της Εταιρείας στο 22340200».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE