ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ποδηλάτη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ποδηλάτη

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Παρασκευής 28/8 ηλικιωμένος ο οποίος επέβαινε σε ποδήλατο και παρασύρθηκε από όχημα στη λεωφόρο Κέννεντυ στη Λευκωσία.

Το χαμό του 85χρονου επιβεβαίωσε στην εκπομπή «Μεσημέρι στον Alpha» ο Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου Γιαννάκης Γεωργίου, αναφέροντας ότι είναι το 28ο θανατηφόρο δυστύχημα τους πρώτους 8 μήνες του 2020.

Να θυμίσουμε ότι κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το ποδήλατο που οδηγούσε ο 85χρονος παρασύρθηκε από όχημα. Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης Χριστοδουλίδη από τον ΔΗΣΥ - Τι είπε η Αννίτα

Προεδρικές 2028: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης Χριστοδουλίδη από τον ΔΗΣΥ - Τι είπε η Αννίτα

Χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο στήριξης του Νίκου Χριστοδουλίδη στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών του 2028 εμφανίστηκε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE