ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ποδηλάτη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ποδηλάτη

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Παρασκευής 28/8 ηλικιωμένος ο οποίος επέβαινε σε ποδήλατο και παρασύρθηκε από όχημα στη λεωφόρο Κέννεντυ στη Λευκωσία.

Το χαμό του 85χρονου επιβεβαίωσε στην εκπομπή «Μεσημέρι στον Alpha» ο Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου Γιαννάκης Γεωργίου, αναφέροντας ότι είναι το 28ο θανατηφόρο δυστύχημα τους πρώτους 8 μήνες του 2020.

Να θυμίσουμε ότι κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το ποδήλατο που οδηγούσε ο 85χρονος παρασύρθηκε από όχημα. Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE