ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ποδηλάτη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ποδηλάτη

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Παρασκευής 28/8 ηλικιωμένος ο οποίος επέβαινε σε ποδήλατο και παρασύρθηκε από όχημα στη λεωφόρο Κέννεντυ στη Λευκωσία.

Το χαμό του 85χρονου επιβεβαίωσε στην εκπομπή «Μεσημέρι στον Alpha» ο Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου Γιαννάκης Γεωργίου, αναφέροντας ότι είναι το 28ο θανατηφόρο δυστύχημα τους πρώτους 8 μήνες του 2020.

Να θυμίσουμε ότι κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το ποδήλατο που οδηγούσε ο 85χρονος παρασύρθηκε από όχημα. Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Νέα συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, στις 16:00, μεταξύ του Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουφάν Έρχιουρμαν, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων επαφών για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE