ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ποδηλάτη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ποδηλάτη

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Παρασκευής 28/8 ηλικιωμένος ο οποίος επέβαινε σε ποδήλατο και παρασύρθηκε από όχημα στη λεωφόρο Κέννεντυ στη Λευκωσία.

Το χαμό του 85χρονου επιβεβαίωσε στην εκπομπή «Μεσημέρι στον Alpha» ο Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου Γιαννάκης Γεωργίου, αναφέροντας ότι είναι το 28ο θανατηφόρο δυστύχημα τους πρώτους 8 μήνες του 2020.

Να θυμίσουμε ότι κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το ποδήλατο που οδηγούσε ο 85χρονος παρασύρθηκε από όχημα. Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE