ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Ο Αρχηγός Αστυνομίας τίμησε τους νεαρούς που βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι - Τι ανέφεραν

ΚΥΠΡΟΣ: Ο Αρχηγός Αστυνομίας τίμησε τους νεαρούς που βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι - Τι ανέφεραν

Ο Αρχηγός Αστυνομίας τίμησε δύο νεαρούς που βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι με σημαντικό χρηματικό ποσό.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, τίμησε σήμερα δύο νεαρά πρόσωπα, τους Παναγιώτη Βούρκα και Θέμη Θεμιστοκλέους, ηλικίας 18 και 17 ετών αντίστοιχα, από τη Λεμεσό, για την εξαίρετη και αξιέπαινη τους ενέργεια να παραδώσουν στην Αστυνομία, ως ευρεθείσα περιουσία, πορτοφόλι που περιείχε σημαντικό χρηματικό ποσό και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Ο κ. Παπαθεοδώρου, συνεχάρη τους γονείς των νεαρών, αλλά πρωτίστως τους νεαρούς, για την ενέργεια τους αυτή, τονίζοντας ότι η οικογένεια παίζει σημαντικό ρόλο για την ανάπτυξη της προσωπικότητας ενός νέου ατόμου. Περαιτέρω, ο Αρχηγός Αστυνομίας ανέφερε ότι είναι χρέος μας να τιμούμε τέτοιες περιπτώσεις, οι οποίες αποτελούν διπλή επιτυχία, εφόσον νεαρά άτομα αντιστέκονται στους πειρασμούς, σε μια περίοδο, όπου η κοινωνία έχει να αντιμετωπίσει διάφορες προκλήσεις και κινδύνους. 

Από την πλευρά τους οι νεαροί ευχαρίστησαν την ηγεσία της Αστυνομίας αναφέροντας ότι η πράξη τους ήταν αυθόρμητη σύμφωνα με τις ηθικές τους αξίες.

Τελειώνοντας, ο κ. Παπαθεοδώρου τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία σε ότι επιλέξουν στη ζωή τους, απονέμοντας τους τιμητικά διπλώματα για την πράξη τους, ως επίσης και αναμνηστικά δώρα.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top