ΚΥΠΡΟΣ: Δεύτερο φορτίο ανθρωπιστικής βοήθειας για το Λίβανο

ΚΥΠΡΟΣ: Δεύτερο φορτίο ανθρωπιστικής βοήθειας για το Λίβανο

Συνολικά 38 παλέτα με είδη πρώτης ανάγκης περιλάμβανε το δεύτερο φορτίο ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού, στο πλαίσιο της παγκύπριας εκστρατείας προς τον λαό του Λιβάνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, το φορτίο (5 φορτηγά οχήματα) που αναχώρησε χθες, περιλάμβανε 38 παλέτα με είδη τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία συγκεντρώθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, μετά από το κάλεσμα του Δήμου Λεμεσού προς τους δημότες να συνεισφέρουν «ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον πολύπαθο λαό του Λιβάνου, μετά τις φονικές εκρήξεις στο λιμάνι της Βηρυτού».
 
«Η ανταπόκριση των Λεμεσιανών έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και ο Δήμος Λεμεσού εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους πολίτες, εταιρείες, εθελοντές, στρατό και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκστρατείας», προστίθεται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Φυτιρής: Αυτές είναι οι τρεις επιλογές που δίνει στην Annie Alexoui για να τερματιστεί το «σήριαλ»

Φυτιρής: Αυτές είναι οι τρεις επιλογές που δίνει στην Annie Alexoui για να τερματιστεί το «σήριαλ»

Τρεις συγκεκριμένες επιλογές για την υποβολή κατάθεσης και στοιχείων έχει στη διάθεσή της η Ιωάννα Φωτίου (Annie Alexoui), δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κώστας Φυτιρής, ο οποίος τόνισε ότι στόχος είναι να προχωρήσει η διερεύνηση και «να μην γίνεται σήριαλ» μια υπόθεση, που απασχολεί την κοινωνία.