ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δυνατές ΑΤΑΚΕΣ Μαλέκκου: Σχόλιο για Ντονγκαλά-Ασάντε με… Μαραντόνα – Η… εξήγηση του για το πέναλτι Τάμαρι

Δυνατές ΑΤΑΚΕΣ Μαλέκκου: Σχόλιο για Ντονγκαλά-Ασάντε με… Μαραντόνα – Η… εξήγηση του για το πέναλτι Τάμαρι

Ο Κώστας Μαλέκκος με δηλώσεις του στον Active, σχολίασε τα νέα αποκτήματα ΑΠΟΕΛ, Ομόνοιας και Απόλλωνα ενώ στάθηκε και στο χαμένο πέναλτι του Τάμαρι.

Όλα όσα είπε: 

Είδες τα ευρωπαϊκά παιχνίδια; «Είδα Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα όχι».

Τι εννοούσε ο Εφραίμ ότι «πρέπει να καταλάβουν όλοι τι εστί ΑΠΟΕΛ; «Δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του ο Εφραίμ. Τι εκλαμβάνω εγώ ίσως να είναι το θέμα κουλτούρας της ομάδας, ομοιογένειας, δεν είναι ακόμα οικογενειακό το κλίμα. Νομίζω αυτό ήθελε να πει, χωρίς να είμαι σίγουρος. Ήρθαν πολλοί παίκτες, οι καταστάσεις είναι διαφορετικές. Ίσως ήθελε να δείξει που είναι το πρόβλημα».

Γιατί χρειάστηκε ο ΑΠΟΕΛ την παράταση για να προκριθεί ενώ υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με την Τζιλάνι: «Αν μας έλεγαν πριν τα ματς ότι θα πάρουμε δύο προκρίσεις στην παράταση δεν θα πιστεύαμε. Τέλος καλό όλα καλά. Να πιστώσουμε τις ομάδες. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, είναι ανέτοιμες ακόμα οι ομάδες. Να καλμάρουν λίγο οι οπαδοί. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας έριξε μία σπόντα, είπε ότι ταξιδέψαμε που Αρμενία στην Πάφο και μετά στην Πολωνία. Εμείς καθόμαστε και βλέπουμε, αλλά δεν έχουμε στο μυαλό μας ότι μεταφέρονται τόσο εύκολα. Είναι ιδιάζουσες οι συνθήκες τώρα. Εμείς όταν παίζαμε στην Πάφο που ήταν το πιο μακρινό μας παιχνίδι για φιλικό εγώ δεν πήγαινα, έκαμνα τον τραυματία».

Για το τι φταίει και είναι «πεσμένος» ο Τάμαρι: «Νομίζετε το πέναλτι που κτύπησε ήταν φυσιολογικό; Τα πόδια των παικτών αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να τα καταλάβει. Εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου στα πρώτα παιχνίδια ήθελα να πασάρω στο ένα μέτρο και δεν τα κατάφερνα. Να καλμάρουν όλοι, να μην κατηγορούν γιατί ακούγονται απίστευτα πράγματα. Να αφήσει ο κόσμος τις ομάδες να ηρεμήσουν. Πήραν και οι τρεις ομάδες προκρίσεις».

Για τον Ντογκαλά: «Έδειξε ότι είναι καλός παίκτης. Ορισμένοι παίκτες δεν επηρεάζονται από την προετοιμασία και είναι από νωρίς έτοιμοι».

Ο Νταμπό πέτυχε χατ τρικ στην πρώτη του εμφάνιση: «Φαίνεται καλός παίκτης, αλλά εγώ θέλω να δω διάρκεια για να βγάλω συμπέρασμα. Ο Ασάντε και ο Εντονγκαλά έδωσαν δύο πάσες και τους κάναμε Μαραντόνα. Κάλμα (σ.σ. ηρεμία) στα δύσκολα θα φανούν οι μεγάλοι παίκτες».

Για την κλήση της Εθνικής Κύπρου: «Εγώ αυτό που θέλω να σχολιάσω για την Εθνική είναι να θέσουμε στόχους. Εγώ δεν άκουσα κανέναν προπονητή να βγει να πει ότι στόχος είναι ή πρόκριση ή ότι δεν μπορούμε τώρα να πάμε για την πρόκριση. Καθαρές κουβέντες. Αν καλέστηκε ένας και έμεινε κάποιος έξω πρέπει να πείσουμε τα παιδιά που δεν καλέστηκαν ότι χρειάζεται δουλειά. Ακόμα μια πάσα έκαναν. Εγώ θυμάμαι ότι ήμουν 27 χρονών και δεν πήγα Εθνική γιατί ήμουν ντεφορμέ».

Για το ποιος είναι ο νέος Μαλέκος: «Θα σου έλεγα τον Κάστανο, αλλά ακόμα δεν με έπεισε. Δεν έχει κάνει καλή σεζόν. Προπονείται με τη Γιουβέντους, αλλά θέλω να πάω σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, να παίξει 30 παιχνίδια, να έχει γεμάτη σεζόν στην πίεση. Στόχος των νεαρών πρέπει να είναι ο πρωταθλητισμός».

The post Δυνατές ΑΤΑΚΕΣ Μαλέκκου: Σχόλιο για Ντονγκαλά-Ασάντε με… Μαραντόνα – Η… εξήγηση του για το πέναλτι Τάμαρι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Νέα υπόθεση ψευτογιατρών: Ξεγέλασαν 83χρονη και της απέσπασαν 650 ευρώ - Συνελήφθη 61χρονος

Τον «έκαψε» μαρτυρία - 16χρονος συνελήφθη για έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στη Λευκωσία

Το όνομα της Beyoncé θα γίνει λήμμα σε λεξικό



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top