«Δανείζεται» Μπρούστερ από τη Λίβερπουλ!

«Δανείζεται» Μπρούστερ από τη Λίβερπουλ!

Τον ταλαντούχο φορ της Λίβερπουλ θα αποκτήσει, όπως όλα δείχνουν, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Έτοιμη να ενισχυθεί με έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή είναι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε το «ΟΚ» για να παραχωρηθεί ως δανεικός ο Ράιν Μπρούστερ στην Σέφλιντ.

Ο 20χρονος φορ δεν παίρνει ούτε τη φετινή σεζόν την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα και θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του στη Γιουνάιτεντ. Από τον Γενάρη μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Μπρούστερ ήταν δανεικός στη Σουόνσι, μετρώντας 22 εμφανίσεις και σκοράροντας 11 τέρματα.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post «Δανείζεται» Μπρούστερ από τη Λίβερπουλ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE