Οι δύο υποψήφιοι αντίπαλοι που… «έπαιξαν» αρκετά στο ρεπορτάζ του Απόλλωνα το φετινό καλοκαίρι!

Οι δύο υποψήφιοι αντίπαλοι που… «έπαιξαν» αρκετά στο ρεπορτάζ του Απόλλωνα το φετινό καλοκαίρι!

Στους 34 πιθανούς αντιπάλους του Απόλλωνα για την κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Ληγκ, είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης και ο ΟΦΗ.

Και οι δυο αυτές ομάδες «έπαιξαν» αρκετά στο ρεπορτάζ της Λεμεσιανής ομάδας το φετινό καλοκαίρι.

Από την ομάδα της Σαλονίκης ήρθαν οι Ντιγκινί και Λάρσον, έπαιξε σε κάποια φάση και το όνομα του «αλμυρού» Μπρούνο Γκάμα.

Στον ΟΦΗ πήγαν οι Σαρδινέρο και Σελίμοβιτς, ενώ δουλεύει τον τελευταίο χρόνο στην Κρητική ομάδα, ο πρώην βοηθός προπονητής του Απόλλωνα Περικλής Παπαπαναγή.

Π.Χ.

The post Οι δύο υποψήφιοι αντίπαλοι που… «έπαιξαν» αρκετά στο ρεπορτάζ του Απόλλωνα το φετινό καλοκαίρι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα είπαν ΠτΔ και βασιλιάς της Ιορδανίας - Στο επίκεντρο ο ρόλος των δύο χωρών για σταθερότητα στην περιοχή

Τα είπαν ΠτΔ και βασιλιάς της Ιορδανίας - Στο επίκεντρο ο ρόλος των δύο χωρών για σταθερότητα στην περιοχή

Διμερή συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο περιθώριο της Συνόδου για τη Γάζα που πραγματοποιείται στο Σαρμ ελ Σέιχ.

BEST OF TOTHEMAONLINE