ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κέρκεζ: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου – Μπράβο στον πρόεδρο και σε όλους που έκαναν προσπάθεια να επιστρέψει ο κόσμος»

Κέρκεζ: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου – Μπράβο στον πρόεδρο και σε όλους που έκαναν προσπάθεια να επιστρέψει ο κόσμος»

Όλα όσα είπε ο Nτούσαν Κέρκεζ μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΛ κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: 

«Μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου, έδωσαν ότι μπορούσαν. Είναι πολύ δύσκολο μετά από τόσους μήνες να παίζεις μπάλα και σήμερα ήταν και πολλή ζέστη. Μπράβο στους παίκτες μου γιατί από την αρχή ήμασταν πολύ καλοί, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Πάλι κάναμε πολλές ευκαιρίες, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να σκοράρουμε. Ξέρουμε ότι είχαμε ένα πολύ καλό αντίπαλο που παίζει με τον δικό του τρόπο και ειδικά στις στατικές φάσεις είναι πολύ δύσκολο, έτσι δεχθήκαμε γκολ από κόρνερ. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε κάποια πράγματα. Οι παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή έδωσαν πολλά. Συγχαρητήρια σε Μηνά και Χάρη που είναι στην κλήση της Εθνικής».

Για την επιστροφή του κόσμου: «Για μένα σήμερα είναι μεγάλο κέρδος. Σιγά-σιγά βλέπουμε ότι ο κόσμος έρχεται πίσω και θέλω να τους ευχαριστήσω για την μεγάλη βοήθεια για να κερδίσουμε. Μπράβο στον πρόεδρο, το Δ.Σ και τους ανθρώπους στα γραφεία που έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει ο κόσμος».

Για τις μεταγραφές: «Τελειώσαμε αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Το ρόστερ τώρα είναι όπως πρέπει. Αν έρθει κάτι και πουλήσουμε κάποιο παίκτη θα είναι κάτι καλό για την ομάδα και μετά θα φέρουμε κάποιο άλλο. Αλλά όπως βλέπω, αυτό το γκρουπ παικτών θα είναι μαζί και συνεχίζουμε δυνατά».

 

The post Κέρκεζ: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου – Μπράβο στον πρόεδρο και σε όλους που έκαναν προσπάθεια να επιστρέψει ο κόσμος» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top