Έσκισαν την ελληνική σημαία και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε σχολείο

 Έσκισαν την ελληνική σημαία και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε σχολείο

Οι αστυνομικοί που έκαναν επιτόπια έρευνα εξετάζουν ένα τσαντάκι που βρέθηκε κρυμμένο στον χώρο του σχολείου και περιείχε ένα στιλέτο

Στόχος βανδάλων έγινε το κτίριο όπου στεγάζεται το 7ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας, λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά. Οι άγνωστοι δράστες έσκισαν την ελληνική σημαία, έγραψαν συνθήματα σε όλους τους τοίχους και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές.
 
Συγκεκριμένα, έσπασαν όλα τα τζάμια, κατέστρεψαν ένα κομμάτι από τις εξωτερικές βρύσες που χρησιμοποιούν οι μαθητές, το σύστημα πυρασφάλειας που βρίσκεται στον καυστήρα εξωτερικά του σχολείου, τα προστατευτικά που υπήρχαν στις μπασκέτες, ενώ έκοψαν και πήραν μαζί τους ακόμη και κάποια από τα κάγκελα της περίφραξης!
 
Οι οκτώ προβολείς που φωτίζουν την αυλή του σχολείου δεν εμπόδισαν τους βανδάλους, οι οποίοι προκάλεσαν φθορές ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ. Οι αστυνομικοί που έκαναν επιτόπια έρευνα εξετάζουν ένα τσαντάκι που βρέθηκε κρυμμένο στον χώρο του σχολείου και περιείχε ένα στιλέτο.
 
ΑΠΟ Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πανέτοιμος να συμμετάσχει σε νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό ο ΠτΔ - «Χάθηκε πολύς χρόνος»

Πανέτοιμος να συμμετάσχει σε νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό ο ΠτΔ - «Χάθηκε πολύς χρόνος»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τονίζει εκ νέου πως είναι πανέτοιμος - ακόμη και την ερχόμενη εβδομάδα - να συμμετάσχει σε νέα διευρυμένη συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η άμεση επανέναρξη συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE