ΛΕΜΕΣΟΣ: 56χρονος απείλησε 60χρονο και του χαράκωσε το πρόσωπο με γυαλί

ΛΕΜΕΣΟΣ: 56χρονος απείλησε 60χρονο και του χαράκωσε το πρόσωπο με γυαλί

Συνελήφθη χθες βράδυ, βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 56χρονος από την επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλής χρήσης βίας εναντίον άλλου προσώπου. 

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 56χρονος φέρεται να απείλησε 60χρονο και να τον τραυμάτισε με γυαλί. Ο 60χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε μεγάλο, θλαστικό τραύμα στην δεξιά πλευρά του προσώπου του και αφού χειρουργήθηκε, κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE