ΛΕΜΕΣΟΣ: 56χρονος απείλησε 60χρονο και του χαράκωσε το πρόσωπο με γυαλί

ΛΕΜΕΣΟΣ: 56χρονος απείλησε 60χρονο και του χαράκωσε το πρόσωπο με γυαλί

Συνελήφθη χθες βράδυ, βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 56χρονος από την επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλής χρήσης βίας εναντίον άλλου προσώπου. 

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 56χρονος φέρεται να απείλησε 60χρονο και να τον τραυμάτισε με γυαλί. Ο 60χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε μεγάλο, θλαστικό τραύμα στην δεξιά πλευρά του προσώπου του και αφού χειρουργήθηκε, κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE