ΛΑΡΝΑΚΑ - ΜΑΚΕΝΖΙ: Λουόμενος ανασύρθηκε αναίσθητος

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΜΑΚΕΝΖΙ: Λουόμενος ανασύρθηκε αναίσθητος

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις 13:30 λουόμενος εντοπίστηκε αναίσθητος να επιπλέει στην παραλία Μακένζι στη Λάρνακα.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο ΓΝ Λάρνακας.
 
Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε λιπόθυμος διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE