ΛΑΡΝΑΚΑ - ΜΑΚΕΝΖΙ: Λουόμενος ανασύρθηκε αναίσθητος

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΜΑΚΕΝΖΙ: Λουόμενος ανασύρθηκε αναίσθητος

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις 13:30 λουόμενος εντοπίστηκε αναίσθητος να επιπλέει στην παραλία Μακένζι στη Λάρνακα.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο ΓΝ Λάρνακας.
 
Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε λιπόθυμος διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE